8in1 Flavours Crunchy Rolls 85g

8in1 Flavours Crunchy Rolls 85g

4,95 €
sis. 14 % ALV
Herkutteluhetkeen koirille. Pehmeä päältä ja rapea sisältä. Kananrintaa, ankanrintaa ja naudanlihaa. EI viljaa, keinotekoisiasäilöntäaineita. Gluteiiniton.
Toimitus 5-14 arkipäivää

 Aromaattisia herkkuja aikuisille koirille. Herkulliset rullat ovat ainutlaatuinen yhdistelmä rapeaa keskustaa ja pehmeää pööllistä. . Ainutlaatuisia herkkuja vaativimmillekkin koiragourmeille. 

Herkut paistetaan uunissa, ja niiden ainutlaatuinen resepti ja makuvalikoima yhdessä pakkauksessa erottuvat muista tämän tyyppisistä tuotteista. Hyvä, terveellinen välipala, joka EI sisällä viljaa, gluteenia, arominvahventeita, GMO:ita ja keinotekoisia säilöntäaineita.

Koirasi rakastaa niitä maun vuoksi, ja olet varma, että annat ystävällesi parasta.  Rapeat rullat ovat arvokas proteiinin lähde, eivätkä sisällä paljon rasvaa, suositellaan myös koirille välipalaksi tai herkuksi joilla on ylipainon kanssa ongelmia. Herkuista tulee kauan odotettu palkinto hyvin tehdystä harjoittelun aikana tehdystä tehtävästä tai pelkkä välipala aterioiden välillä. 

Koostumus: 

kana: 80 % kananrintaa, riisijauhoa, glyserolia, maniokkitärkkelystä, sorbitolia, hiivaa, natriumkloridia

ankka: ankanrinta 79%, riisijauho, glyseroli, maniokkitärkkelys, sorbitoli, hiiva, natriumkloridi

naudanliha: naudanliha 71%, riisijauho, ankanrinta 8%, glyseroli, maniokkitärkkelys, sorbitoli, natriumkloridi

analyyttiset komponentit: proteiini 37 %, rasvapitoisuus 5,2 %, raakakuitu 1,4 %, raakatuhka 4 %, kosteuspitoisuus 18,2 %

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4048422152569