Animal Ayurveda Beauty & Health Herb -aloituspakkaus 60g + 5g

Animal Ayurveda Beauty & Health Herb -aloituspakkaus 60g + 5g

27,95 €
sis. 24 % ALV
luonnollinen naamio koirille ja kissoille, puhdistaa, kiillottaa ja ravitsee turkkia ja ihoa
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: AY-867145-4582213867145

Tuotekuvaus

Kokeilusarja  , joka sisältää kaiken mitä tarvitset Doctor's Health -naamion kokeilemiseen. 

Pakkaus sisältää  kaksi 30 g:n pussia , joissa on  jauhe maskin sekoittamiseen ja  Beauty Oil, 5 ml. 

Tämä määrä riittää kertakäyttöön, esim. noin 5 kg painavalle villakoiralle (jolla on runsaskarva), Shih Tzulle (lyhytkarvainen) tai pitkäkarvaiselle mäyräkoiralle. Erittäin pienille koirille ja kissoille, jotka painavat enintään 3 kg ja joilla on lyhytkarva, tämä määrä riittää kahteen käyttökertaan.

Valmistettu luonnonmukaisesti kasvatetuista, sertifioiduista yrteistä, joita käytetään Ayurvedassa, Intian niemimaan vanhimmassa perinteisessä hoitojärjestelmässä, jonka WHO on tunnustanut. Sen päätavoitteena on kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen, ja hoito ei ole pelkästään terveysongelmien ratkaisemista, vaan myös ennaltaehkäisyä ja sairauksien ehkäisyä. 

Beauty & Health Herb -yrttinaamio lemmikille on todellinen SPA-rituaali, joka keskittyy lemmikin kauniiseen, säteilevään ulkonäköön sekä ihon terveyteen ja moitteettomaan toimintaan. 

Vaikutus perustuu jauhettujen kassialehtien (Cassia auriculata) ja neemin ominaisuuksiin. 

Naamio puhdistaa lemmikkisi ihon ja turkin talista, kuolleesta ihosta ja vanhasta keratiinista, jota ei voi pestä pois perinteisellä shampoolla. 

Tämän seurauksena iho on vapaa kaikista, usein jopa näkymättömistä kerrostumista, jotka ovat kasvualusta bakteereille, jotka voivat aiheuttaa infektioita, tulehduksia tai epämiellyttäviä hajuja. 

Ihon mikroverenkierto paranee ja sen seurauksena ravinteiden kulkeutuminen karvatuppiin paranee. Edistää uuden turkin kasvua, vähentää haurautta ja karvanlähtöä. 

Lisäksi turkista tulee kevyt ja ilmava, täynnä volyymia (mutta ilman liiallista pörröisyyttä) ja kiiltävä , ja se on helppo kammata. 

Vain muutama minuutti riittää takaamaan erinomaiset hoitotulokset useiden viikkojen ajan. 

Naamio sopii kaikentyyppisille koirien ja kissojen iholle, myös erittäin kuivalle, herkälle ja ärsyyntyvälle iholle. 

Sitä voidaan käyttää myös freteillä ja muilla pienillä lemmikeillä (nisäkkäillä). 

Se on turvallista lemmikkillesi, vaikka lemmikkisi nuolisi sitä iholta.

Täydellinen hampaiden puhdistukseen - se ehkäisee pahanhajuista hengitystä ja parodontiittia. 

Beauty Oil vahvistaa ja tehostaa naamion vaikutuksia luoden yhdessä todellisen  SPA- kokemuksen, joka keskittyy kosteuttavaan ja kauniiseen turkin ulkonäköön.

Sen vaikutus  perustuu jauhettujen kassia- ja neem-lehtien, kardemumma- ja seesami- ja puuvillansiemenöljyjen ominaisuuksiin. Sisältää runsaasti ravintoaineita ja E-vitamiinia, joka tunnetaan nuorentavista ominaisuuksistaan. Kosteuttaa ja tasoittaa täydellisesti  sekä lemmikkisi turkkia että ihoa. 

Se antaa turkille  kauniin viimeistelyn, helpottaa kampaamista ja kesyttää kurittomat karvat sekä poistaa sähköisyyttä turkista.

Sopii kaikille iho- ja turkkityypeille, paitsi turkille, jotka yleensä rasvoittuvat helposti.

Naamion ja öljyn ainesosat ovat peräisin intialailta lääkekasvien viljelyyn erikoistuneilta maatiloilta , jotka ovat ECOCERTin ja USDA:n sertifioimia, mikä vahvistaa maataloustuotteiden turvallisuuden ja laadun sekä niiden viljelyn  ilman kemikaaleja . 

Animal Ayurveda -tuotteiden raaka-aineet eivät sisällä synteettisiä kemiallisia torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, kemiallisia säilöntäaineita, elintarvikkeiden säteilytystä tai geneettisesti muunnettuja kasveja. 

Kaikki raaka-aineet on valmistettu, varastoitu, käsitelty ja myyty tiukkojen sertifiointistandardien mukaisesti, ja ne ovat turvallisia eläimille, ihmisille ja ympäristölle. 

 

 • sertifioiduista lääkekasveista valmistettu
 • kehitetty ja valmistettu Ayurvedan periaatteiden mukaisesti
 • puhdistaa turkin talista, kuolleesta ihosta ja epäpuhtauksista
 • on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia
 • nopeuttaa ihon uusiutumista
 • rauhoittaa hyönteisten puremien aiheuttamaa ärsytystä
 • karkottaa kirppuja ja punkkeja
 • helpottaa kuolleiden karvojen poistamista
 • helpottaa turkin kampaamista ja vähentää takkuuntumista
 • antaa kiiltoa ja volyymia
 • korostaa turkin luonnollista väriä
 • voidaan käyttää pesun jälkeen
 • sopii hampaiden puhdistukseen
 • jauhettuja Neem-lehtiä ja cassiaa

Luonnollisen Animal Ayurveda Beauty Oil -öljyn käyttö.

 • Beauty Oil +  Animal Ayurveda Beauty & Health Herb:  tämä yhdistelmä sopii erinomaisesti  pitkäkarvaisten lemmikkien , kuten chihuahuan, mäyräkoiran, pomeranian ja papillonin, hoitoon. öljyn lisääminen naamioon antaa kauniin, sileän ja kiiltävän lopputuloksen sähköistämättä turkkia. 
 • rotuja joilla on villakoira tai Bichon Frise tyyppinen karvanlaatu, öljy helpottaa kampaamista ja vähentää kiharan karvan takertumista  
 • Beauty Oil +  Animal Ayurveda Moisture Health Herb:  tämä yhdistelmä tarjoaa kaksinkertaisen annoksen kosteutta, suositellaan erityisesti  erittäin kuivalle iholle ja samealle turkille.  Se vähentää kutinaa ja rauhoittaa ihon kuivuudesta, keratoosista ja kuoriutumisesta johtuvan kuivan hilseen oireita. Sopii myös  koirille, joilla on valkoinen turkki  tai koirille, joiden turkki kaipaa pehmennystä.
 • Beauty Oil  +  Animal Ayurveda  Doctor's Health Herb : vaikka naamiota suositellaan erityisesti koirille, joilla on rasvainen iho ja turkki, eivätkä ne tarvitse öljyä, sitä voidaan käyttää, jos kyseessä on sekaturkki. Sekoita sitten Doctor's Health Herb -naamio veteen. Levitä tätä seosta rasvaisille iho alueille, ja kun turkki vaatii kosteutusta, voit levittää naamion öljyyn sekoitettuna.

Kuinka käytät:

 • Naamion valmistus : Kaada lämmintä vettä (40-50°C) suljettuun astiaan ja lisää sitten yrtit. Lisää jauhe aina veteen, ei päinvastoin - jos lisäät yrtit ensin, muodostuu paakkuja, etkä voi saada tasaista tahnaa. Lisää sopiva määrä Beauty Oil -öljyä. Sulje säiliö tiiviisti ja ravista voimakkaasti 20-30 kertaa, jotta sisältö sekoittuu. Anna vaikuttaa noin 5-10 minuuttia, jotta ainekset aktivoituvat ja seos jäähtyy. Oikein tehdyn naamion tulisi olla pannukakkutaikinan kaltainen Jos se on liian ohutta, se tippuu ja jos se on liian paksu, sitä on vaikea huuhdella pois. Pitkien tai erittäin runsasturkkisille naamion tulisi olla hieman löysempää, mikä helpottaa sen käyttöä. Taulukon tiedot ovat likimääräisiä, riippuen turkin määrästä ja karvan pituudesta, vähennä tai lisää valmistetun naamion määrää.