Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
Animam tutti setti

Animam tutti setti


24,95 € sis. 24 % ALV
Tuttiosa saatavana kolmessa koossa (Mini, Midi, Maxi). pakkauksessa on 2 kpl tutteja ja 1 ruisku

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

AniMam- tutit pienille, keskisuurille ja suurille nisäkkäille, kuten rotille, siileille, freteille, oraville, koirille, kissoille

Suunnittelultaan AniMam tutit ovat samanlaisia kuin Miracle Nipples, mutta ne on valmistettu eri materiaalista. AniMam-tutit ovat pehmeämpiä ja joustavampia kuin muut tutit ja niillä on korkea repeytymis- ja puremiskestävyys. 

AniMam-tutit on valmistettu samasta materiaalista kuin lasten tutit. Ne eivät sisällä haitallisia aineita tai väriaineita.

Koska ne on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista, näet selvästi, mitä olet tekemässä. Voit nähdä maidon tai lääkkeen virtaavan tutin läpi. AniMam-tutit mahdollistavat myös lääkkeiden turvallisen antamisen aikuiselle lemmikille.

Mukautettu suutin kärjessä estää maidon pääsyn sieraimiin. Tämä mahdollistaa turvallisen ja eläinystävällisen ruokinnan.

Sopii ruiskuun tai pulloon

Tutti sopii kaikille ruiskuille 1 ml - 10 ml. Niihin sopivat ruiskut, joissa on LuerLock-kärki, ja myös ruiskuihin, joissa on normaalikärki. Suosittelemme Luer Lock -ruiskuja, koska ne ovat hieman tiukempia.

Voit myös työntää tutit eläinpullon korkin läpi. Se vain työnnetään läpi ja sitten se on mukava ja tiukka. Voit keittää tutin ja korkin, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti irrottaa niitä.

Mini: Pienimmille eläimille, kuten vastasyntyneille jyrsijöille. Mini AniMamin kärki on pienempi kuin Mini Miracle Nipple. Yksi pussi sisältää 3 mini AniMam nänniä ja yhden 2,5 ml:n ruiskun.

Midi: Midi AniMam on kooltaan samanlainen kuin Mini Miracle Nipple. Yksi pussi sisältää 3 midi AniMam nänniä ja yhden 2,5 ml:n ruiskun

Maxi: Midi AniMamin kärki on samankokoinen kuin Original Miracle Nipple. Yksi pussi sisältää 3 midi AniMam nänniä ja yhden 2,5 ml:n ruiskun.

Etkö ole varma, minkä valita? 

Valitse Lajitelma-setti, jossa on 3 eri kokoa ja yksi 2,5 ml:n ruisku. Tällä tavalla voit kokeilla niitä kaikkia tai käyttää vain isompaa.

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.