Anju Beaute Degrease - rasvanpoistoshampoo koirille ja kissoille 250ml

Anju Beaute Degrease - rasvanpoistoshampoo koirille ja kissoille 250ml

23,10 €
sis. 24 % ALV
Shampoo on kehitetty poistamaan syvästi rasvaa turkista ja ärsyttämättä orvaskettä. Liiallinen seborrean tuotanto on usein vakavien iho-ongelmien lähde.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: SH10236

Tuotekuvaus

Erittäin tehokas rasvaa poistava shampoo. Liiallinen seborrhean tuotanto aiheuttaa usein vakavia iho-ongelmia ja aiheuttaa raskaan, rasvaisen ja kiillottoman karvan. Degrease Anju Beaute shampoo kehitettiin poistamaan syvästi rasvaa turkista ja verinahasta ärsyttämättä orvaskettä.

Se rauhoittaa ja säätelee seborreaa säilyttäen samalla turkin rakenteen.

Runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja ja hivenaineita. Valkoisella nokkosella on remineralisoivia, kiinteyttävä, supistava ja stimuloivia ominaisuuksia. B-pro-vitamiinit antavat turkille kiiltoa ja kosteutusta. Valkoisen nokkosen talipitoisuutta säätelevän vaikutuksen ansiosta Degrease shampoota voidaan käyttää terapeuttisena valmisteena liiallisen seborrean tapauksessa. 

Se sopii kaikille turkkityypeille ja kaikille väreille. Täydellinen mm. maine cooneille ja norjalaisille kissoille.

Käyttöohje:

Suositeltu laimennussuhde on 1 osa shampoota 5 osaan vettä. Levitä shampoo tasaisesti aiemmin märkään turkkiin ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa  2–5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Anju Beaute on sarja eksklusiivista ranskalaista kosmetiikkaa koirille ja kissoille, jotka antavat erinomaiset hoitovaikutukset. Valmistettu vaativille koiran ja kissan ystäville, jotka odottavat korkealaatuista tuotetta.