Artero Intensyfying Bath 1L

Artero Intensyfying Bath 1L

70,98 €
sis. 24 % ALV
värinvahvistin, jonka ainutlaatuinen koostumus auttaa korostamaan turkin luonnollista väriä. Poistaa tahroja ja värjäytymiä ja kirkastaa valkoista turkkia. Se
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8435037100096

Tuotekuvaus

 Erityisesti ammattilaisille luotu tiivistetty ja erittäin tehokas värinvahvistin, jonka ainutlaatuinen koostumus auttaa korostamaan turkin luonnollista väriä. Poistaa tahroja ja värjäytymiä ja kirkastaa valkoista turkkia. Se vahvistaa turkin hopeaa ja mustaa väriä. Se antaa upean hehkun. Vahvistava hoito, jota suositellaan käytettäväksi Artero Blanc -shampoolla pesun jälkeen.

Käyttö:
Pese turkki ennen käyttöä Artero Blanc -shampoolla. Käytä sitten tehostetta kosteaan turkkiin: hiero pieni määrä (saksanpähkinän kokoinen) kädessäsi, kunnes vaahtoa muodostuu. Levitä vaahtoa perusteellisesti turkkiin ja anna vaikuttaa enintään 3 minuuttia. Huuhtele perusteellisesti.

Sävellys:
Vesi, natriumlauryylietoksyloitu sulfaatti, kvaternium-80, hydroksietyyliselluloosa, neljäs ammoniumsuola, sitruunahappo, metyylikloori-isotiatsolinoni, bentsyylialkoholi, metyyli-isotiatsolinoni, CI 60730 (EXT. T&C Violet Water NO.