Baldecchi Restructuring Volumising Conditioning Cream

Baldecchi Restructuring Volumising Conditioning Cream

16,30 €
sis. 24 % ALV
Uudistava ja volyymia antava naamio kollageenilla ja keratiinilla sekä provitamiinilla B5 ja proteiineilla.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8017865002171

Tuotekuvaus

Uudistaa voimakkaasti turkin rakennetta ja antaa turkille volyymia, keratiinia, kollageenia ja keratiinia, provitamiinia B5 ja vehnäproteiineja. Sopii kaikille turkkityypeille.

Kollageeni ja keratiini ovat yksi turkin tärkeimmistä rakennuspalikoista, ja niiden vahvuus, rakenne ja kimmoisuus riippuvat niistä. Näiden kahden komponentin yhdistelmä naamiossa " lisää" turkin määrää. 

Karvoista tulee vahvemmat, joustavammat, näkyvästi rakennetut ja täyteläisemmät, ilman staattista sähköä.

Turkki saa takaisin elinvoiman ja kiillon Lisäksi kollageeni ja keratiini auttavat uudistamaan ihoa, tunkeutumaan karvatuppeihin, ravitsemalla niitä ja saa turkin kasvamaan vahvemmiksi ja vähemmän alttiiksi haurastumiselle tai irtoamiselle. 

Provitamiini B5 vahvistaa, kosteuttaa ja uudistaa, uudistaa ihoa ja vehnäproteiinit tunkeutuvat karvan rakenteeseen vahvistaen sen rakennetta ja tasoittaen sitä. 

Hoitoaine suojaa aggressiivisilta ulkoisilta tekijöiltä. 

Käytön jälkeen turkki saa takaisin elinvoimansa ja kiiltonsa, ne ovat näkyvästi uudistuneet ja täyteläisemmät.

 Käyttöohje: Turkin kunnosta ja tarpeista riippuen tuotetta voidaan käyttää joko suoraan tai vedellä laimentamisen jälkeen. Levitä naamio pestyihin, ylimääräisestä vedestä puristettuun turkkiin, levitä huolellisesti ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. 

Vinkki:Yleensä hoitovoiteet tulisi jättää hiuksiin muutaman minuutin ajan, jotta turkki ja iho imevät ravintoaineet. Mitä kauemmin naamio on turkissa, sitä enemmän aineita imeytyy. Tämä aika on yleensä min. 5 minuuttia.

Koostumus:

  • kationiset pinta-aktiiviset aineet (<5%), amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (<5%), hajusteet, bentsyylisalisylaatti
  • sisältää: keratiinia, kollageenia, provitamiinia B5, vehnäproteiineja