Baldecchi White Hair Bath Shampoo

Baldecchi White Hair Bath Shampoo

14,30 €
sis. 24 % ALV
Kirkastava shampoo valkoiselle ja vaalealle turkille
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8017865008067

Tuotekuvaus

Valkoinen turkki on erityisen herkkä värjäytymiselle ja kellastumiselle, joten se vaatii järjestelmällistä hoitoa ja huolenpitoa.

 Baldecchi White Hair Shampoo sisältää hapettamattomia hiukkasia, jotka vaikuttavat optisesti turkkiin vahingoittamatta turkin luonnollista rakennetta. Sen käytön seurauksena turkin luonnollinen väri palautuu, se kiiltää kauniisti ja näyttää terveemmältä.

Tämä shampoo poistaa värimuutoksia ja punertavia sävyjä sekä puhdistaa , virkistää ja rakentaa uudelleen ihon lipidikerrosta .Siinä on pehmentäviä ja kosteuttavia hedelmäuutteita, jotka suojaavat ihoa ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. Hedelmähappoestereistä johdetun shampoon hapan pH ylläpitää ihon oikeanlaista kosteutta, sulkee karvaa ja tekee siitä sileämmän ja vähemmän alttiin vaurioille. Kasviperäisten hellävaraisten pesuaineiden pohjalta luotu Baldecchi White Hair shampoo , jonka tehtävänä on tehokas, mutta samalla hellävarainen iholle ja turkille. 

Valmista shampooliuos välittömästi ennen käyttöä. Käytä 2-3 ruokalusikallista shampoota jokaista koiran painokiloa kohden. Lisää shampoo haaleaan veteen, määrä riippuu koiran koosta ja likaisuusasteesta. Voit lisätä tai vähentää shampoon pitoisuutta omien tarpeidesi mukaan.

Esimerkkejä shampoon annostelusta:

  • noin 10 kg painava koira - lisää 3-4 ruokalusikallista shampoota 1-1,5 litraan vettä
  • koira, joka painaa noin 3-4 kg - lisää 2 ruokalusikallista shampoota 300-500 ml:aan vettä

Huomautus:Vältä suoraa kosketusta silmiin. Jos shampooa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Vältä lemmikkiäsi nuolemasta tuotetta pesun aikana. Säilytä poissa suorasta auringonvalosta.

Koostumus:

  • Sisältää: Anioniset pinta-aktiiviset aineet (≥5 ja <15%), amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (<5%), ionittomat pinta-aktiiviset aineet (<5%), kaliumsorbaatti, fenoksietanoli, White Più (optiset kirkasteet), hajuvesi
  • myös: Chamomilla recutita, glyseriini, hedelmähappoesterit