Beaphar Calming Collar Cat - rauhoittava panta kissoille, 35 cm

Beaphar Calming Collar Cat - rauhoittava panta kissoille, 35 cm

9,90 €
sis. 14 % ALV
Panta sisältää valeriaanaa ja laventelia, joita käytetään usein myös ihmisten terveystuotteissa ahdistuksen ja stressin hoitoon.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.

Tuotekuvaus

Beaphar Calming Collar rentouttava panta sisältää valeriaania ja laventelia, joita käytetään usein myös ihmisten terveystuotteissa ahdistuksen ja stressin hoitoon. Kaulapanta on pitkävaikutteinen tuote, minkä vuoksi se sopii täydellisesti matkustettaessa, eläinlääkäriasemalla tai hotellissa oleskelun aikana sekä karnevaalikaudella, joka on täynnä jatkuvaa ja äänekästä hauskanpitoa. Kun panta laitetaan kaulaan, se vapauttaa välittömästi valeriaania, joten rentoutumisen oireet voidaan havaita tunnin sisällä.

Stressi on erottamaton osa eläinten elämää, kuten ihmistenkin. Kuitenkin biokemiallisesti samanlaisia reaktioita tapahtuu aivoissamme. Yhä useammat eläimet, erityisesti kaupungissa elävät, joutuvat useille stressaaville tilanteille. Kun kissa jää moneksi tunniksi yksin tai uuteen paikkaan tai uuteen kotiintai heidän ympärillään on paljon melua tai vähän paikkoja joissa on mahdollisuus käyttää energiaa.

Syiden tietäminen voi usein vähentää eläinten stressiä ilman paljon vaivaa. Jos tämä ei kuitenkaan ole täysin mahdollista, koska esimerkiksi emme pysty lyhentämään työaikaa tai perheeseen on suntynyt lapsi , Kissaa voi tukea  luonnollisilla valmisteilla, jotka vähentävät stressiä, ovat rauhoittavia ja rentouttavia. Ihmislääketieteessä tunnetut valmisteet sisältävät ominaisuuksistaan tunnettuja yrttejä, jotka auttavat stressiä vastaan. Niistä suosittu valeriaani, sitruunamelissa, humala ja laventeli.