Beaphar Calming Collar Dog

Beaphar Calming Collar Dog

12,90 €
sis. 24 % ALV
Rentouttava panta, sisältää valeriaania ja laventelia, joita käytetään usein terveystuotteissa ahdistuksen ja stressin hoitoon.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8711231110919

Tuotekuvaus

Panta on pitkävaikutteinen,  minkä vuoksi se sopii täydellisesti kotona käytettäväksi, usein matkustettaessa, eläinlääkäriasemalla tai hotellissa oleskelun aikana sekä uuden vuoden aikana. Kun panta laitetaan koiralle, se vapauttaa valeriaanaa välittömästi, joten rentoutumisen oireet ovat havaittavissa tunnin sisällä.

Stressi on erottamaton osa eläinten elämää, kuten ihmistenkin. Yhä useammat eläimet, erityisesti kaupungissa elävät, joutuvat useille stressaaville tilanteille. 

Syiden selvittäminen voi usein vähentää eläinten stressiä. Jos se ei kuitenkaan ole täysin mahdollista, voi tukea eläintä luonnollisilla valmisteilla, jotka vähentävät stressiä, ovat rauhoittavia ja rentouttavia. Ihmislääketieteessä tunnetut valmisteet sisältävät ominaisuuksistaan tunnettuja yrttejä, jotka vähentämään  stressiä. Niistä suosituimpia ovat valeriaana, sitruunamelissa, humala ja laventeli.