BEMO Etelämantereen krilliöljy - Etelämantereen krilliöljy

BEMO Etelämantereen krilliöljy - Etelämantereen krilliöljy

16,60 €
sis. 14 % ALV
Krillin sisältämä astaksantiini on maailman vahvin luonnollinen antioksidantti, joka tukee immuunijärjestelmän toimintaa. Erityisesti ruoka-aine allergisille
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 061368-061367-061366

Tuotekuvaus

Korkealaatuinen Etelämantereen krilliöljy (Euphausia superba) koirille ja kissoille. Krilliöljyn sisältämät fosfolipidit ovat turvallisimpia ja tehokkaimpia EPA- ja DHA-rasvahappojen kantajia, jotka kuljettavat niitä suoraan kehon jokaiseen soluun. Krillin sisältämä astaksantiini on maailman vahvin luonnollinen antioksidantti, joka tukee immuunijärjestelmän toimintaa. 

Tuotetta suositellaan erityisesti aktiivisille koirille ja iäkkäille koirille ja kissoille. 

Erinomainen vaihtoehto koirille ja kissoille, joilla on  ruoka-aineallergioita ja kalaöljy-intoleranssista. 

Akkreditoidussa laboratoriossa testattu öljy ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai antioksidantteja.

Bemo Antarktic Krill Oil - krilliöljyn sisältämien antioksidanttien voima

Antarktinen krilliöljy on täysin luonnollinen ravintolisä koirille ja kissoille, joka sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja, DHA:ta, EPA:ta ja astaksantiinia. Astaksantiini, vahvin luonnollinen antioksidantti, on avainasemassa eläinten terveydessä.

Tässä on joitain etuja Bemo Antarktiksen krilliöljyn käytöstä:

Suoja syöpää vastaan : Astaksantiinilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan soluja oksidatiivisilta vaurioilta, mikä vähentää syövän kehittymisen riskiä.

Immuniteetin vahvistaminen : Astaksantiinin antioksidanttiset vaikutukset tukevat immuunijärjestelmää ja auttavat eläimiä suojautumaan infektioita ja sairauksia vastaan.

Sydän- ja verisuonituki : Astaksantiinilla on myönteinen vaikutus sydämeen ja verisuoniin, mikä auttaa ylläpitämään niiden terveyttä ja toimintaa.

Parantaa ihon ja turkin terveyttä : Astaksantiini auttaa säilyttämään eläinten ihon ja turkin terveenä tulehdusta ehkäisevien ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Suoja oksidatiiviselta stressiltä : Poikkeuksellisen antioksidanttivoimansa ansiosta astaksantiini suojaa tehokkaasti kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä ja tulehdukselta.

Vähentynyt hermoston rappeutumissairauksien riski : Uusi tieteellinen tutkimus osoittaa, että runsaasti astaksantiinia sisältävä ruokavalio voi vähentää hermostoa rappeuttavien sairauksien riskiä eläimillä.

Lisäksi se, että Bemo Etelämantereen krilliöljyn sisältämä astaksantiini on 95-prosenttisesti esteröity, todistaa sen korkean biologisen hyötyosuuden, mikä tarkoittaa, että eläimen keho voi helposti imeä ja käyttää tätä ravintoainetta.

Bemo krilliöljy - erinomainen tuki koiraurheilijoille ja iäkkäille koirille ja kissoille.

Urheilu- ja työkoirat altistuvat suurille keholleen kohdistuville kuormituksille. Bemo Krill Oil sopii täydellisesti luonnolliseksi lisäravinteeksi koiraurheilijoille arjen haasteissa. Krilliöljy on runsas omega-3-rasvahappojen lähde, kuten EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Näillä aineilla on keskeinen rooli nivelten terveyden ylläpitämisessä, mikä on erittäin tärkeää aktiivisille koirille, jotka ovat alttiina intensiiviselle harjoitukselle. Lisäksi omega-3-rasvahapoilla on positiivinen vaikutus sydämen ja verisuonten terveyteen, mikä on tärkeää koirille, jotka tarvitsevat lisätukea fyysisen toiminnan aikana. Krilliöljyssä oleva astaksantiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, jota voi esiintyä intensiivisen harjoittelun seurauksena. Lisäksi krilliöljy on erinomainen tuote myös iäkkäille koirille ja kissoille. Sydämen terveyttä tukevat omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä myös vanhemmille lemmikeille, jotka saattavat olla herkempiä sydän- ja verisuoniongelmille.

Suosittelemme erityisesti Bemo krilliöljyä: 

 • hermoston, sydämen ja immuunijärjestelmän tukena
 • iäkkäille koirille ja kissoille
 • tukena ihon terveydelle ja kauniille turkille 
 • ruoka-aineallergioista kärsiville koirille 
 • vaihtoehtona koirille, jotka ovat allergisia kalaöljyille
 • urheilullisille ja aktiivisille koirille
 • monipuolistamaan nirsojen koirien ja kissojen jokaista ateriaa 

Bemo Antarctic Krill Oil - huippuluokan krilliöljy lasipullossa.

Ympäristön ja tuotteen turvallisuuden ja vakauden vuoksi laitoimme öljymme tummanruskeasta lasista valmistettuun lasipulloon, joka on sertifioitu kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Tumma lasi, erityisesti ruskea lasi, toimii esteenä ja suojaa öljyä UV-säteilyltä, joka on yksi tärkeimmistä hapetusprosessia kiihdyttävistä tekijöistä. Tämän ansiosta lohiöljyn ravintoaineet ovat paremmin suojattuina, mikä tarkoittaa pidempää säilyvyyttä ja tuotteen korkean laadun säilymistä. Lisäksi kätevän pumpun käyttö "suljettu-auki" -järjestelmällä on käytännöllinen ratkaisu, joka helpottaa öljyn annostelua. Tämä ei ainoastaan takaa käyttömukavuutta, vaan myös minimoi öljyn härskiintymisen riskiä.

Miksi valita Bemo Etelämantereen krilliöljy? 

Turvallinen, sertifioitu raaka-aine.

Valitsemalla Bemo-merkkiset öljyt voit olla varma, että valitset korkealaatuisimmat testatut ja turvalliset, luonnolliset lisäravinteet koirille ja kissoille. 

Kaikki Bemo-merkkiset öljyt valmistetaan ammattimaisessa tuotantolaitoksessa, jolla on FSSC 22000 (Food Safety System Certification) -sertifikaatti. Tämä sertifikaatti täyttää kaikki Global Food Safety Initiativen lailliset standardit. 

Raaka-aine, josta tuotamme Bemo-krillöljyä, on täysin turvallinen öljy, joka on testattu akkreditoidussa laboratoriossa. Se ei sisällä säilöntä- tai väriaineita, ja ruskea lasipullo varmistaa tuotteen maksimaalisen kestävyyden. Bemon krilliöljy puristetaan Etelämantereen krillien puhtaista vesistä Etelämerellä. Etelämantereen krillikalastus tapahtuu alueella, joka on luokiteltu maailman kestävimmäksi kalastukseksi (Antarctic Ocean Area 48), ja siksi Etelämantereen meren elollisten luonnonvarojen suojelukomissio on asettanut saalisrajoitukseksi vain 1 % valtamerten kokonaisbiomassasta. Edellä mainitusta johtuen raaka-aineella, josta tuotamme Bemo Antarktiksen krilliöljyä, on useita sen alkuperän ja korkeimman laadun vahvistavia sertifikaatteja - mukaan lukien MSC, AWR, ARK, CCAMLR.

Mikä tekee Bemo krilliöljystä ainutlaatuisen?

 • on miellyttävä tuoksu ja maku
 • korkea astaksantiinipitoisuus 
 • täysin turvallinen raaka-aine, joka on testattu akkreditoidussa laboratoriossa
 • ei sisällä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita
 • täyttää Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen asettamat lailliset standardit
 • ruskea lasipullo, joka on täysin peitetty etiketillä, suojaa öljyä UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta
 • puristettu luonnonvaraisesta Etelämantereen krillistä (MSC)
 • on voimassaolevat analyysitodistukset

Koostumus:100 % Etelämantereen krilliöljy

Muoto:öljy. 

Tuote on 100 % luonnollinen.

Analyyttiset ainesosat / 100 g:raakatuhka: 0,04%, raakarasva: 99,91%, EPA: 4,4 g, DHA: 1,2 g, omega-3: 8,3 g, omega-6: 1,8 g, MUFA: 39,9 g, PUFA : 10,1 g Lipidit: 96%, Astaksantiini: 1670 mg/kg, Fluori: <5 mg/kg

Öljytön mikro-organismeista ja epäpuhtauksista.

Käyttö / 24h:

Koirat: 1 pumppaus / 5 kg  

Kissat: 1 pumppaus joka on  noin 2 g öljyä.

Antotapa: sekoita ruoan kanssa

Vinkki: erittäin aktiivisille koirille koulutusjakson aikana ja iäkkäille koirille ja kissoille heikentyneen vastustuskyvyn aikana käyttö voidaan nostaa 2 pumppaukseen 5 kg painokiloa kohden.

Alle 12 kuukauden ikäisille pennuille ja kissanpennuille suositellaan käytä Bemo-kalaöljyjä.

Säilytys: Säilytä alkuperäispakkauksessa kuivassa, pimeässä ja viileässä paikassa lasten ulottumattomissa. Käytä avaamisen jälkeen 90 päivän kuluessa. 

Rehuaine koirille ja kissoille. 

Valmistettu Puolassa. 

Parasta ennen: päivämäärä, joka on sama kuin pakkauksessa olevan erän numero.