Bio-Groom Indulge Sulfate-Free Shampoo
Bio-Groom Indulge Sulfate-Free Shampoo

Bio-Groom Indulge Sulfate-Free Shampoo

23,50 €
sis. 24 % ALV
Arganöljyshampoo keskipitkälle- ja pitkäkarvaisille koirille, tiiviste laimennus 1:4
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0021653299122

Tuotekuvaus

Bio-Groom Indulge shampoo sisältää puhdasta arganöljyä ja soijaproteiineja. Arganöljysisällön ansiosta turkit ovat syvästi ravitut ja niillä on kaunis, terve kiilto. Soijaproteiinit vaikuttavat suotuisasti karvan rakenteeseen, mikä puolestaan vahvistaa koko turkkia. Bio-Groom Indulge shampoo ei sisällä haitallisia sulfaatteja ja sakeuttajia, ei ärsytä eikä poista turkin ja ihon luonnollista suojakerrosta.

Huuhtoutuu hyvin eikä tahraa. Pesun ja kuivauksen jälkeen turkki on takuton, sileä ja helposti muotoiltava. Shampoo, jolla on luonnollinen pH. Poistaa epämiellyttävät hajut jättäen koirasi turkin raikkaaksi ja puhtaaksi. Turvallinen koiranpennuille ja kissanpennuille. Täydellinen keskipitkälle- ja pitkälle turkille. Tätä shampoota suosittelevat maailman parhaat kasvattajat ja trimmaajat. 

Laimennus 1:4

Ainesosat:
Puhdistettu vesi, uudelleenkasvattavasta ja 100 % biohajoavasta kookosöljylähteestä peräisin olevat puhdistusaineet, dinatriumkookoamfodiasetaatti, kokaamidi DIPA, kookosamidopropyylihydroksisultaiini, bishydroksietyylidihydroksipropyylistearammoniumkloridi, polysorbate-arammoniumkloridi, polysorbaatti-agregaatti, oregaaniinityylihappo, oegahnaetyylihapon polysorbaatti, oegahnaetyylihapon 20,aregaaniinit