Bio-Groom Pink Jasmine Luxury Baobab Protein Shampoo

Bio-Groom Pink Jasmine Luxury Baobab Protein Shampoo

14,85 €
sis. 24 % ALV
Sisältää baobabia, joka rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa, vähentää kutinaa ja hilseilyä
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.

Tuotekuvaus

Uudelle eksklusiivisen kosmetiikkasarjan Bio-Groom Natural Scents -tuoksulle on tunnusomaista kaunis ja pitkäkestoinen aromi, joka on valittu harvinaisista ja eksoottisista tuoksusekoituksista ympäri maailmaa. Tuotteiden koostumus sisältää arvokasta, orgaanista ja kylmäpuristettua proteiinia, joka on saatu elämänpuuna tunnetusta kasvista - baobabista, joka tunnetaan anti-inflammatorisista ominaisuuksista, jotka voivat rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Auttaa myös kutinaan ja ärsyyntyneen ihon hoitoon. Sen kosteuttavat ominaisuudet ravitsevat turkkia syvästi tyvestä latvaan. Omega-rasvahappojen ansiosta shampoolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se suojaa myös vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Bio-Groom Pink Jasmine Luxury Baobab Protein Shampoo sisältää luonnollista vaaleanpunaisen jasmiinin kukkauutetta, joka vahvistaa ja estää turkin katkeilua. Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se vähentää infektioiden tai hilseen mahdollisuutta. Tekee turkista helposti käsiteltävän ja muotoiltavan. Tuotteen pH on luonnollinen, ei vaikuta ihon luonnolliseen kerrokseen.  Tuote 100 % biohajoava. Turvallinen koiranpennuille ja kissanpennuille. 

Laimennus 1:8

Käyttöohje:Kostuta turkki lämpimällä vedellä kauttaaltaan, levitä shampoo ja hiero hetken, huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Toista tarvittaessa  parempi . 

Ei vaikuta paikallisiin kirppu- ja punkkihoitoihin. Vältä shampoon laittamista silmiin.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, dinatriumkookoamfodiasetaatti, dekyyliglukosidi, kokaamidi DIPA, hydrolysoitu Adansonia Digitata -siemenproteiini (sertifioitu orgaaninen baobab), Lauramidopropyylibetaiini, bishydroksietyylidihydroksipropyylistearammoniumkloridi, fluoragreensi, e-veragaani, gereraani, kasvisgly. , MIT.