Blovi trimmausveitsi oikeakätisille

Blovi trimmausveitsi oikeakätisille

35,50 €
sis. 24 % ALV
Ammattikäyttöön tarkoitettu trimmausveitsi mukavalla kumipäällysteisellä kahvalla, valmistettu japanilaisesta teräksestä.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5902194232524

Tuotekuvaus

Laadukkaat, käsintehdyt klassiset Blovin trimmausveitset vasenkätisille. 

Valmistettu erittäin huolellisesti jokainen yksityiskohta huomioimalla. Terä on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta 420 ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä vankan ja kestävän. Äärimmäisen ergonominen ja luistamaton kahva on päällystetty kumilla, mikä tekee siitä mukavan ja pysyy tukevasti kädessä. Valittavana on neljä erilaista hammasväliä, joista jokainen sopii erityyppisille turkeille. Jokaisella trimmausveitsellä on tietty väri. Suositellaan trimmaajille ja kasvattajille, jotka arvostavat tuotteen korkeaa laatua.

Hauska seikka: Japanilaiselle teräkselle 420 on ominaista korkea ruosteenkestävyys ja se ei värjää edes erittäin epäsuotuisissa olosuhteissa. Se on myös terästä, jolla on lisääntynyt iskunkestävyys, minkä ansiosta sillä on korkea kestävyys terän halkeilua vastaan

  • Extra Fine (sininen) - trimmausveitsi erittäin pienellä hammasvälillä. Täydellinen yksityiskohtiin, kuten korville, päähän, kaulalle jne. Sopii myös erittäin ohuille ja herkille turkeille

  • Hieno (oranssi) - trimmausveitsi pienellä hammasvälillä. Täydellinen pään, kaulan ja yleisen trimmaukseen. Täydellinen keskikovalle turkille, esim. kääpiösnautserille.

  • Keskikokoinen (vihreä) - trimmausveitsi keskikokoisella hammasvälillä. Sopii useimmille  roduille. Täydellinen kovalle ja suoralle turkille.

  • Karkea (punainen) - leveä trimausveitsi suurille roduille. Täydellinen paksuille, koville ja runsaille turkeille. Se toimii hyvin myös kiharan turkin kanssa, esimerkiksi joillakin terrierillä.