Botaniqa kosmetiikkasetti 250ml herkkäihoisille koirille ja koiranpennuille

Botaniqa kosmetiikkasetti 250ml herkkäihoisille koirille ja koiranpennuille

27,40 €
sis. 24 % ALV
Tarjoushintaan! Setti sisältää Puppy My Sweet Shampoon 250 ml, Love Me Long Conditionerin 250ml ja Tangle Free Sprayn 250ml
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BO-BTQ0016

Tuotekuvaus

Puppy My Sweet Oat Protein on herkkä, luonnollinen shampoo, joka on rikastettu innovatiivisella suojaavalla koostumuksella. Kehitetty koiranpennuille ja koirille, joilla on erittäin herkkä iho. Innovatiivinen koostumus ei vain suojaa turkkia, vaan myös ravitsee ja suojaa sitä täydellisesti.

Hellävaraiset puhdistusaineet auttavat pitämään koirat puhtaina ja terveinä. 

Puppy My Sweet Oat Protein Shampoo sisältää hyödyllisiä kauraproteiineja, jotka tunnetaan ihoa ja turkkia hoitavista ominaisuuksistaan. 

Se ei sisällä väriaineita, hajusteita, silikoneja, SLS:ää eikä mitään eläinperäisiä ainesosia tai öljyjohdannaisia, mikä tekee siitä erittäin hellävaraisen ja tehokkaan shampoon. Tuubin koko on250 ml.

Love Me Long Cupuaçu ja Shea hoitoaine non upea luonnolliseen Cupuaçu- ja sheavoihin pohjautuva hoitoaine, joka hoitaa täydellisesti pitkäkarvaisen koiran turkin.

Love Me Long Cupuaçu ja Shea hoitoaine ei vain ravitse, vaan myös innovatiivisen koostumuksen ansiosta - patentoitu safloriöljystä saatu kompleksi vahvistaa ja suojaa turkkia ympäristön vaikutuksilta ja korkeilta lämpötiloilta sekä tekee turkista. sileän ja kiiltävän.

Suunniteltu pääasiassa pitkäkarvaisille roduille. Tuubin koko 250 ml.

Avocado Tangle Free Spray on kehitetty helpottamaan turkin selvittämistä ja kampaamista.

Rikastettu avokadouutteella, se ravitsee, helpottaa kampaamista ja ehkäisee pörröisyyttä. Lisäksi sillä on antistaattinen vaikutus ja se jättää miellyttävän, herkän tuoksun. Sitä voidaan käyttää sekä kuivaan että märkään turkkkin. 

Se ei jätä rasvaisia jälkiä, joten sitä voidaan käyttää aina tarvittaessa.  Spray pullon koko 250 ml.