Botaniqa shampoo-hoitoainesetti 2+1

Botaniqa shampoo-hoitoainesetti 2+1

29,95 €
sis. 24 % ALV
Show line sarjasta esim Bichonille sopivat tuotteet 2 shampoota ja kollageeni-keratiininaamio

Botaniqa Show Line Color Enhancing Shampoo - kirkastava shampoo valkoiselle ja vaalealle turkille

Innovatiivinen kirkastavan shampoon koostumus, joka on suunniteltu antamaan erinomaista hoitoa koirille, joilla on valkoinen ja vaalea turkki. Puhdistaa täydellisesti, lisää kiiltoa ja poistaa turkista harmaan ja keltaisen pinnoitteen. Sitä voidaan käyttää myös muihin  väreihin vahvistamaan väriä, ja lisäämään kiiltoa. Tuote koostuu 98,5 % luonnollisista ainesosista.

Botaniqa Show Line Volume Up Shampoo - shampoo, joka lisää turkille volyymia

Volume Up Shampoo luotu lisäämään turkin volyymia. Puuvillauutteen käytön ansiosta se antaa volyymia erottamalla yksittäisiä karvoja. Se sisältää erityisesti kehitettyä Botaniqa Complexia, joka lisäksi ravitsee ja ehkäisee takkujen muodostumista. Tuote koostuu 98,6 % luonnollisista ainesosista.

Botaniqa Show Line Intense Treatment Coat Mask - kollageeni-keratiininaamio

Kollageeni- ja keratiininaamio on suunniteltu uudistamaan, syväkosteuttamaan, suojaamaan, lisäämään turkkiin silkkyyttä ja kiiltoa. Se auttaa hallitsemaan turkkia ja helpottaa turkin muotoilua. Säännöllisesti käytettynä turkista tulee kiiltävämpi, terveempi, vahvempi ja helpompi käsitellä. Säännöllisesti käytettynä se vähentää vaurioiden ja latvojen katkeamisen riskiä, sopii täydellisesti turkin rakentamiseen. Se ehkäisee takkujen muodostumista. 99,1 % tuotteesta koostuu luonnollisista ainesosista.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: btq_bichon_show