Botaniqa shampoo-hoitoainesetti 2+1

Botaniqa shampoo-hoitoainesetti 2+1

29,55 €
sis. 24 % ALV
Sopii erinomaisesti esim maltankoiralle ja muille pitkäkarvaisille valkoisille tai vaaleille koirille
Toimitus 5-14 arkipäivää

Botaniqa Show Line Color Enhancing Shampoo - kirkastava shampoo valkoiselle ja vaalealle turkille

Innovatiivinen kirkastavan shampoon koostumus, joka on suunniteltu antamaan erinomaista hoitoa koirille, joilla on valkoinen ja vaalea turkki. Puhdistaa täydellisesti, lisää kiiltoa ja poistaa turkista harmaan ja keltaisen pinnoitteen. Sitä voidaan käyttää myös muihin  väreihin kyllästämään niitä ja lisäämään kiiltoa. Tuote koostuu 98,5 % luonnollisista ainesosista.

Botaniqa Show Line Smooth Detangling Shampoo - shampoo koirille, joilla on pitkä ja puolipitkä turkki

Shampookoostumus, joka tarjoaa ihanteellista hoitoa koirille, joilla on pitkä ja puolipitkä turkki. Kosteuttaa, ravitsee, tekee turkista silkinpehmeän, täyteläisen kiiltävän, helposti hallittavan. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta shampoo parantaa turkin kuntoa merkittävästi säännöllisesti käytettynä ja helpottaa sen irrottamista. Erittäin tehokkaiden ainesosien, kuten Botaniqa Complexin ja keratiinin sisältö takaavat pitkäkestoiset hoitovaikutukset. Olennainen osa turkin hoitoa tuotteen käytön jälkeen on sen perusteellinen kuivuminen – näin varmistetaan, että tuotteen sisältämät vaikuttavat aineet ovat täysin tehokkaita. Täydellisen näyttelyvaikutuksen saavuttamiseksi shampoon käytön jälkeen on suositeltavaa käyttää Show Line Intense Treatment Coat Mask -naamiota. Tuote koostuu 98,4 % luonnollisista ainesosista.

Botaniqa Show Line Detangling Coat Milk - puhdistusmaito

Irrottava maito, joka on suunniteltu helpottamaan työskentelyä vaativien turkkien kanssa, jotka ovat alttiita mattaantua, ja huopaantua. Tuotetta voidaan käyttää sekä kosteaan sekä kuivaan turkkiin.  Helpottaa  turkin irrottamista muuttamatta turkin rakennetta ja vaikuttamatta sen väriin. Se ei sisällä silikoneja eikä keinotekoisia liukuaineita. Siksi sitä voidaan käyttää säännölliseen, toistuvaan turkinhoitoon. Se ei jätä rasvaisia, tahmeita jälkiä. Suositellaan kaikille roduille irrotusvalmisteeksi. Ravista hyvin ennen käyttöä. Tuote koostuu 99,3 % luonnollisista ainesosista

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: btq_maltanczyk_show