Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
Botaniqa White Me Up Sweet Almond & Avocado Shampoo

Botaniqa White Me Up Sweet Almond & Avocado Shampoo


10,80 € sis. 24 % ALV
Suositellaan erityisesti koirille, joilla on valkoinen ja vaalea turkki valkoisuuden syventämiseksi. Sopii myös herkälle iholle , eikä kuivata turkkia.

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

Suunniteltu valkoisille koirille antamaan kiiltoa ja lisäämään turkin valkoisuutta. Sitä voidaan käyttää myös muun värisille turkeille parantamaan väriä. 

White Me Up Sweet Almond & Avocado Shampoo korostaa täydellisesti väriä, antaa kiiltoa ja avokadouutteen lisäyksen ansiosta ravitsee täydellisesti. 

Shampoo on tiiviste ja laimennetaan 1:5.
Suositellaan erityisesti koirille, joilla on valkoinen ja vaalea turkki valkoisuuden syventämiseksi. Kuitenkin sitä voidaan käyttää kaikentyyppisissä turkkeihin. Ja sitä voidaan käyttää koirille, joilla on herkkä turkkirakenne ja taipumus että turkki on liian kuiva.

Shampoon sisältämä avokadouute ja makea manteliöljy kosteuttavat intensiivisesti ja suojaavat turkkia kuivumiselta.

Käyttö:
Ennen kuin käytät White Me Up Sweet Almond & Avocado shampoota, pese koira jollain Botaniqa-hoitoshampoolla lian poistamiseksi.

Jos sinulla on pitkäkarvainen koira tai koira, jolla on samanlainen turkkirakenne, muista, että sinun tulee kammata turkki huolellisesti ennen jokaista kylpyä. 

Levitä sopiva määrä White Me Up Sweet Almond & Avocado shampoota kostealle turkille ja hiero huolellisesti, kunnes muodostuu vaahtoa. 

Hiero perusteellisesti ja vaahdota hyvin kiinnittäen huomiota silmien ja korvien ympärillä olevaan alueeseen sekä häntään. 

Huuhtele sitten  huolellisesti lämpimällä, puhtaalla vedellä.

 Shampoopesun jälkeen on suositeltavaa käyttää Botaniqa-sarjan hoitoainetta. 

Levitä oikea määrä hoitoainetta kosteaan turkkiin  ja levitä hoitoaine  tasaisesti ja anna vaikuttaa n. 5 minuuttia.

 Kuivaa turkki varovasti pyyhkeellä ja föönaa kunnes turkki on täysin kuiva.


Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.