Chris Christensen White On White
Uutuus

Chris Christensen White On White

24,85 €
sis. 24 % ALV
Koirille, joilla on valkoinen ja vaalea karva. Poistaa tehokkaasti turkista keltaiset, kerman ja harmaan värit optisilla kirkasteilla. Poistaa myös pinttyneet.
Toimitus 5-14 arkipäivää

... tahrat ja lian. Tekee turkista puhtaan, kirkkaan ja antaa kauniin kiillon.

Erikoisoptisten kirkasteiden käytön ansiosta tekee turkista näkyvästi valkoisemman ja kirkkaamman heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Se ei sisällä väriaineita, kemiallista soodavalkaisuainetta tai muita haitallisia aineita, jotka voivat vahingoittaa turkinrakennetta pysyvästi tai ärsyttää orvaskettä. Käytettäessä tumman sävyisissä turkeissa se tekee siitä kiiltävän ja kimaltelevan kauniilla heijastuksilla. Shampoo sisältää mietoja aineita, jotka poistavat likaa ja hoitavat turkkia. Valmistettu korkealaatuisimmista ainesosista. Tuote on käyttövalmis, ei vaadi laimentamista.

Käyttöohjeet:
Levitä shampoo kosteaan turkkiin, hiero huolellisesti hiuksiin, kunnes muodostuu runsas vaahto. Anna vaikuttaa 10 minuuttia  ja huuhtele sitten huolellisesti. Levitä erityisen vaikeasti poistettaviin tahroihin toinen annos shampoota suoraan ja anna vaikuttaa vielä 5 minuuttia ja huuhtele sitten. Vältä kosketusta silmiin. Parhaat tulokset saavutetaan, kun käytetään yhdessä Chris Christensen Day to Day -kosteuttavan hoitoaineen kanssa.

Huomaa:
Shampoo ei ärsytä normaalia ihoa. Kuitenkin herkillä koirilla, jotka ovat alttiita allergisille reaktioille, pienellä alueella on tehtävä testi ennen ensimmäistä käyttökertaa välttäen kosketusta silmiin tai suuhun.  

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0851163000341