Diamex Apple shampoo 5L

Diamex Apple shampoo 5L

55,80 €
sis. 24 % ALV
Shampoo sisältää omenauutteita ja sopii kaikille turkkityypeille. Se ravitsee turkkia ja antaa sille kauniin kiillon. Tiiviste - käytettävä laimennettuna 1:8
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.

Tuotekuvaus

Diamex Apple on omenauutetta sisältävä shampoo , joka on suunniteltu kaikentyyppisten ja -väristen turkkien hoitoon. 

Shampoon sisältämät hedelmähapot palauttavat turkin luonnollisen kiillon ja elvyttää niiden väriä. 

Lisäksi omenauutteen sisältämillä vitamiinien ja kivennäisaineiden runsaudella on ihoa hoitava vaikutus ja niillä on keskeinen rooli ikääntymisprosessin hidastamisessa. Kookosöljyn lisäys kosteuttaa, vahvistaa, ravitsee, tasoittaa karvan rakennetta ja lisää kiiltoa. Sen sisältämät aineet ravitsevat ihoa ja turkkia.

Nopeuttaa turkin kasvua ja ehkäisee turkin haurastumista. Tekee turkkiin eräänlaisen suodattimen, joka suojaa auringonvalon, kuivaimen kuuman ilman haitallisilta vaikutuksilta ja muilta haitallisilta ympäristötekijöiltä. 

Shampoo sisältää mietoja, ärsyttämättömiä kasviperäisiä pesuaineita. Vihreän omenan tuoksu. Se ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai fenoksietanolia.

Tiiviste, laimennus 1:8

Käyttö:Levitä laimennettu shampoo turkkiin, hiero kunnes vaahtoaa. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele sitten huolellisesti.

Ainesosat: vesi, natriumpolyetyleenilauryylieetterisulfaatti, kookosöljy, amidopropyylidimetyyliglyseriiniliuos, alkyyli-8-16-glukosidi, kokamidopropybetaiinikokglukosidi, 5brono-5-nitro-1,3-dioksaani, hajuvesi, väri, sitruunahappo