Dr Lucy Eco Line Toothpaste 50ml - vegaaninen hammastahna koirille

Dr Lucy Eco Line Toothpaste 50ml - vegaaninen hammastahna koirille

15,35 €
sis. 24 % ALV
Valmistettu stevian, piidioksidin ja piparminttuuutteen pohjalta. Se auttaa poistamaan plakkia, jonka kerääntyminen on hammaskiven syy...
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5905857022258

Tuotekuvaus

... 

ja siinä elävät bakteerit voivat johtaa tulehdukseen ja tulehdukseen lemmikin suussa. Tahnan ainesosat palauttavat lemmikin raikkaan hengityksen.Aktiiviset ainesosat: 

Stevia: Stevia-uute on luonnollinen ainesosa, joka auttaa estämään bakteerien kasvua suussa. Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se vähentää ientulehdusta ja ehkäisee niiden verenvuotoa. Lisäksi stevia estää plakin kertymistä, mikä edistää terveiden hampaiden säilymistä.

Piidioksidi: Piidioksidi, jota kutsutaan myös hydratoiduksi piidioksidiksi, on ainesosa, joka poistaa tehokkaasti hammaskiven. Se toimii hellävaraisena hankaavana aineena, joka kiillottaa hampaan pintaa vahingoittamatta kiillettä. Auttaa pitämään hampaat puhtaina ja terveinä.

Piparminttu: Piparminttuuute lisää hammastahnoihin miellyttävän, virkistävän maun, joka auttaa raikastamaan hengitystä. Piparmintulla on myös antibakteerisia ominaisuuksia, mikä auttaa torjumaan hampaiden reikiintymistä ja iensairauksia aiheuttavia bakteereja. 

Ominaisuudet:

Auttaa pitämään koirasi hampaat puhtaina

Puhdistaa plakin ja suojaa sen kerääntymiseltä

Palauttaa raikkaan hengityksen

Sisältää stevia-uutetta, joka estää bakteerien kasvua suuontelossa

Se sisältää hydratoituja piidioksidia, jotka poistavat tehokkaasti hammaskiven ja kiillottavat hellävaraisesti hampaan pintaa

Sisältää COSMOS-sertifioituja raaka-aineita

Käyttö ja annostelu:

  • Levitä oikea määrä hammastahnaa hammasharjalle, levitä tasaisesti hampaille ja hiero sitten noin puoli minuuttia. Tahna ei vaadi huuhtelua. Yksi pumpun painallus vastaa yhtä annosta. 

    • alle 10 kg painavat koirat - käytä yksi annos tahnaa
    • koirat, jotka painavat 10-30 kg - käytä kahta annosta tahnaa
    • yli 30 kg painavat koirat - käytä 3 annosta tahnaa