Dr Lucy Nourishing Butter 50ml

Dr Lucy Nourishing Butter 50ml

17,65 €
sis. 24 % ALV
Ravitseva voide kuivalle koiran iholle. Suunniteltu suojaamaan ja parantamaan koiran ihon alueita, jotka ovat erityisen alttiina ärsytykselle ja vaurioille
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5905857022241

Tuotekuvaus

Sopii esimerkiksi anturoille, kirsuun tai karvattomille alueille, kuten esim kainaloiden alla. 

Tämä voide on  luonnollinen kolmen öljyn sekoitus: kasvi-, kookos- ja appelsiiniöljy , joka kosteuttaa ja uudistaa ihoa. vähentää sen keratoosia, halkeilua, hilseilyä, punoitusta tai kuivuutta. 

Sillä on uudistava vaikutus ja se peittää orvaskeden kerroksella, joka suojaa sitä kuivumiselta ja hankauksilta. 

Säännöllisesti käytettynä sen avulla voit pitää lemmikkisi ihon täydellisessä kunnossa.

Dr Lucy Nourishing Butterin käyttö on erityisen suositeltavaa talvella, jolloin koiran iho on alttiina matalille lämpötiloille ja tiesuolalle. Voidetta voidaan käyttää myös kesällä suojaamaan koirasi tassuja kuumalta asfaltilta, hiekalta, suolalta ja kylmältä vedeltä. 

Lisäksi  voide tulisi sisällyttää kaikkien koirien ensiapupakkaukseen, jolla on herkkä, herkkä ja ärsyyntyvä iho.

Aktiiviset ainesosat:

  • kasviöljy geelin muodossa, joka luo suojaavan kerroksen, joka estää ihon kuivumisen.
  • Kookosöljy on linolihapon lähde, jota tarvitaan epidermaalisten solujen jälleenrakennuksessa, E-vitamiinia, joka on luonnollinen antioksidantti, sekä happoja, joilla on antibakteerisia ja sieniä ehkäiseviä ominaisuuksia.
  • appelsiiniöljy ei ainoastaan lisää miellyttävää tuoksua, vaan sillä on myös antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:

  • öljyjen luonnollinen koostumus
  • on öljyävä, kosteuttava ja uudistava vaikutus
  • ihanteellinen käytettäväksi ärtyneillä alueilla
  • luo suojaavan esteen iholle
  • sisältää kasviöljyä, kookosöljyä ja appelsiiniöljyä
  • suojaa bakteereilta ja haitallisilta kemikaaleilta
  • estää ihoa kuivumasta, vähentää sen keratoosia, halkeilua ja ärsytystä

Dr Lucy Nourishing Butter on osa uusinta ekologista Dr Lucy  -kosmetiikkasarjaa , joka  on luotu rakkaudesta eläimiä ja luontoa kohtaan . Niiden koostumuksesta ei ole  parabeeneja , rasva-alkoholisulfaattien suoloja ( SLS, SLES ), polyetyleeniglykolia ( PEG ), geneettisesti muunnettuja tuotteita tai eläinperäisiä raaka-aineita. 

Kosmetiikalla on  Ecocert-sertifikaatti , joka myönnetään vain todella ekologisille tuotteille. Lisäksi  Vegan Societyn myöntämän Vegan Societyn kansainvälisen symbolin . Perustuu oletukseen, että  luonto tietää paremmin, luotiin kasviperäiseen, luonnolliseen koostumukseen perustuva linja  , joka hoitaa ja hoitaa täydellisesti koiran karvoja ja ihoa. Huomiota kiinnitettiin myös tuotteiden pakkauksiin, kaikki ovat lasipurkissa,  jotka voidaan täyttää uudelleen useita kertoja. 

Käyttö:Levitä pieni määrä voidetta lisäsuojaa vaativiin paikkoihin ja hiero hyvin. Vältä suun aluetta. Voide ei ole koiralle myrkyllistä, mutta sen nuoleminen iholta heikentää tuotteen vaikutusta.