Ehaso Revolution Chunker 7,5

Ehaso Revolution Chunker 7,5" ohennussakset

210,00 €
sis. 24 % ALV
Ohennussakset mallintamiseen ja karvan volyymin vähentämiseen pehmeälle,keskitiheälle ja vanuturkille. 22 hampainen ohennussaksi.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4061664000627

Tuotekuvaus

Revolution on Ehason laadukkaimpien lemmikkien trimmaussaksien lippulaivasarja. Valmistettu japanilaisten perinteiden mukaisesti yhdistettynä viimeisimpään amerikkalaiseen teknologiaan, jonka ansiosta ne takaavat korkeimman laadun ja tarkkuuden. Käsin taottu yhdestä maailman parhaista japanilaisesta ruostumattomasta teräksestä 440°C, jonka Rockwell-kovuus on 60+ koboltti-molybdeenisekoituksella, mikä tekee näistä ohennussaksista erittäin kiinteitä, teräviä ja kestäviä sekä kulutusta ja korroosiota kestäviä. Partateränterävät terät ja leveät hampaat (palat) mikroleikkauksilla takaavat tasaisen ja tarkan varjostuksen useimmille karvatyypeille.

Nämä ohennussakset ovat ihanteellisia mallintamiseen ja karvan volyymin vähentämiseen roduilla, joilla on pehmeä, keskitiheä ja vanuturkki, kuten villakoira, bichon, shih-tzu tai maltankoira.

Symmetrinen, klassinen kahva, jossa on suuret sormenreiät ja kaksipuoliset, irrotettavat koukut takaavat korkean käyttömukavuuden. Suositellaan kokeneille trimmerille ja kasvattajille, jotka arvostavat tuotteen korkeinta laatua

Saksien paino 81g, 22 hammasta, pituus 19,3 cm, työosan pituus 9 cm