Ehaso Revolution New Dimension Thinning 7,5

Ehaso Revolution New Dimension Thinning 7,5"

229,90 €
sis. 24 % ALV
Ammattilaistasoiset yksipuoliset ohennussakset, jotka on valmistettu laadukkaasta, kovasta japanilaisesta teräksestä, 39 hammasta
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4061664000573

Tuotekuvaus

Revolution on Ehason laadukkaimpien lemmikkien saksien lippulaivasarja.

Valmistettu japanilaisten perinteiden mukaisesti yhdistettynä viimeisimpään amerikkalaiseen teknologiaan, jonka ansiosta ne takaavat korkeimman laadun ja tarkkuuden.

Käsin taottu yhdestä maailman parhaista japanilaisesta ruostumattomasta teräksestä 440°C, jonka Rockwell-kovuus on 60+ koboltti-molybdeenisekoituksella, mikä tekee näistä ohennussaksista erittäin kiinteitä, teräviä ja kestäviä sekä kulutusta ja korroosiota kestäviä.

Partaterän terävät terät ja kaksi erityyppistä hammasta mikroleikkauksilla takaavat tasaisen ja tarkan varjostuksen useimmille karvatyypille. Tämä yhdistelmä on ihanteellinen ohentamaan runsasta turkkia  ja  vähentämään epätasaisuuksia ja muotoilemaan huolitellusti.

Karkeiden ja hienojen hampaiden yhdistelmä säästää paitsi aikaa, myös vaikuttaa merkittävästi työn laatuun. Uusia Demension-harvennussaksia suositellaan kaikentyyppisille turkeille, erityisesti runsaskarvaisille roduille, esim. newfoundland, cockerspanieli, collie jne.

Symmetrinen, klassinen kahva, jossa on suuret sormenreiät ja kaksipuoliset, irrotettavat koukut varmistavat korkean käyttömukavuuden.

Suositellaan kokeneille trimmaajille ja kasvattajille, jotka arvostavat saksien korkeaa laatua

KokoKohtaloNettopaino)Hampaiden lukumääräPituus (ilman koukkua)Työosan pituus

Pituus 7,5"
Oikeakätisille
Paino 84 g
Hampaiden määrä 39
Pituus ilman koukkua 21 cm
Työosan pituus 9,3 cm