emmi®-Pet Ultraäänihammasharja lemmikeille
emmi®-Pet Ultraäänihammasharja lemmikeille

emmi®-Pet Ultraäänihammasharja lemmikeille

Ultraäänihammasharja mikä toimii ilman liikettä, tärinää tai ääntä.Puhdistaa koirasi hampaat kauniin valkoisiksi poistaen samalla hammaskiveä

199,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

emmi®-Pet Ultraäänihammasharja koiralle

Emmi®-Pet Ultraäänihammasharja puhdistaa koirasi hampaat kauniin valkoisiksi poistaen samalla hammaskiveä. Emmi®-Pet on Ultraäänihammasharja mikä toimii ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi®-Pet Ultraäänihammasharja koirille puhdistaa koirasi hampaat ilman harjaavaa liikettä. Laitteen harjaspäät liuottavat ja pehmentävät hammaskiveä ja plakkia hampaan pinnalta.

Emmi®-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraäänimikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi®-Pet nano-kupla hammastahnan välittäjäaineeksi toimiakseen. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Emmi®-Pet ultraääniharjauksen vaikutus koirille on yksilöllistä. Toisilla koirilla teho näkyy jo ensimmäisillä käyttökerroilla ja taas toisilla koirilla se vaatii säännöllistä pidempiaikaista käyttöä, jotta hammaskivi pehmenee. Suositeltavaa olisi säännöllisen käytön yhteydessä rapsutella pehmentynyttä hammaskiveä. Myös kovien puruluiden syönti auttaa pehmenneen hammaskiven irtoamiseen.

 

Emmi®-Pet Ultraäänilaite on tarkoitettu hammaskiven, ientulehduksien, plakin ja suun sairauksien ennaltaehkäisyyn. Emmi®-Pet Ultraääni nimenomaan ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta – se ei tarkoita, että ultraäänihammasharja hoitaa sitä lääketieteellisesti. Eläinlääkärit hoitavat parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa.

 

Ultraäänihammasharjaa suositellaan käytettäväksi koirilla kaksi kertaa viikossa.  Emmi®-Pet ultraäänihammasharja pakkauksessa on pieni ja iso harjaspää. Pieni harjaspää pienille koirille ja kissoille, iso harjaspää isoille koirille ja hevosille. 

 

Miten Ultraäänihammasharja koiralle toimii?

 

Ultraäänihammasharjan harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa, jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. Emmi®-Pet Ultraäänihammasharja puhdistaa myös sieltä minne harjakset  ei ylety. Emmi®-Pet Ultraäänihammasharja poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka.

 

Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta lempeästi ilman liikettä ja hiomista. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Emmi®- Pet Ultraäänihammasharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen ultraäänihammastahna.

 

  • Jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia
  • Ultraääni poistaa värjäymiä ja plakkia hampaista ja palauttaa hampaiden normaalin värin
  • Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja
  • Ei liikettä, tärinää tai ääntä
  • Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
  • Poistaa hammaskiveä ja ennaltaehkäisee sen muodostumista

 

 

Emmi®-Pet Ultraäänihammasharjassa:

  • Optimaalisen puhdistusajan ilmoittava älykäs tuntoon perustuva ajastinääni
  • Turvallinen 3-värinen LED-teknologiaan perustuva latauksen tilan näyttö
  • Akun säästöjärjestelmä – ajastin automaattiselle laitteen sulkemiselle 6 minuutin käytön jälkeen
  • "State-of-the-art" lithium akku pidempää käyttöä varten. Akun lataus kestää jopa 15 päivää, kun laitetta käytetään päivittäin 2 x 3 minuuttia

 

Emmi®-Pet Ultraäänihammasharjasettiin koirille kuuluvat:

Uultraäänihammasharja koiralle, latausasema, pieni harjaspää ja iso harjaspää, ultraäänihammastahna 75 ml.

 

 

Ultraäänihammastahnan ainesosat: Water, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Disodium Pyrophosphate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Aroma.

 

Suosituksia:

Itävallan Wienin eläinlääketieteellinen yliopisto on eläinsuojeluun ja eläintenpitoon erikoistunut osasto (FTT). Heinäkuussa 2016 FTT on luokitellut ultraäänituotteen tieteelliseksi ja eläinsuojelua ja hyvinvointia edistäväksi tuotteeksi ja myöntänyt tuotteelle virallisen sertifikaatin eläinten hyvinvoinnin edistämisestä. Lausunto löytyy osoitteesta www.tierschutzkonform.at

Huom. Avatulla ja käyttöönotetulla laitteella ei ole palautusoikeutta.

Paino:
0.4 kg