Escapure 100% hevonen 6 x 400g

Escapure 100% hevonen 6 x 400g

37,95 €
sis. 14 % ALV
Yhden proteiinin käyttö tekee tuotteesta erityisen suositeltavan herkille eläimille tai eliminaatioruokavaliota noudattaville, joilla on taipumus allergisiin...
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4260275591597

Tuotekuvaus

 reaktioihin ruoansulatuskanavassa.

 Escapure on viljaton ja valmistettu Human Grade -ruokastandardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että kaikki niiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi tarkoitettuja ja laadukkaita.

Escapure Pferd Pur on aromaattinen ja täyteläinen hevosenliha ja sen sisäosat maukkaassa liemessä . Tälle lihalle on ominaista korkea ravintoarvo, sitä suositellaan erityisesti allergikoille. Sen rakenne ja hyödylliset proteiinit  tekevät siitä helposti sulavan ja allergisoimattoman.

Hevosenliha on vähäkalorinen, helposti sulava ja vähärasvainen. 

Sen sisältämät, pääasiassa B-ryhmän vitamiinit sekä kivennäisaineet, kuten fosfori, rauta tai kalsium, varmistavat sisäelinten ja ennen kaikkea sellaisten järjestelmien, kuten luuston, lihaksen, ruoansulatuskanavan ja immuunijärjestelmän, toiminnan. Tämä tarkoittaa, että lemmikillä on enemmän energiaa, se kasvaa terveellisesti ja ruokavalio antaa lemmikille vain luonnollisia ja kasvulle välttämättömiä ravintoaineita. Valitsemalla Escapure-ruoan voit olla varma, että annat lemmikkillesi  terveellisen ja täydellisen aterian , josta hän pitää.  

Koostumus: 

  • Ainesosat: hevosenliha (liha, sydämet, maksa) 70,0%, liemi 29,6%, munankuoret 0,4%
  • analyyttiset komponentit: kosteus 78%, proteiini 11,1%, rasva 4,9%, tuhka 1,9%, raakakuitu 0,3%, kalsium 0,24%, fosfori 0,13%