Escapure Pute Bio - luomu, märkäruoka 6 x 400g

Escapure Pute Bio - luomu, märkäruoka 6 x 400g

35,95 €
sis. 14 % ALV
100 % luonnollisista ainesosista valmistettu , jotka ovat peräisin vain ekologisista viljelykasveista ja jalostuksesta , jotka kaikki ovat BIO- sertifioituja.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4260275595205

Tuotekuvaus

Koostumus ei sisällä keinotekoisia ja epäterveellisiä säilöntäaineita, väriaineita tai makuaineita. Vain premium-lihaa , johon on lisätty vihanneksia ja hedelmiä. Escapuren märkäruoka on viljatonta, mikä tarkoittaa, että sitä voivat syödä vilja allergioista, herkän ruoansulatuskanavan ongelmista kärsivät lemmikit sekä eliminaatioruokavaliolla olevat lemmikit.

Escapure-elintarvikkeet valmistetaan Human Grade -ruokastandardin mukaisesti , mikä tarkoittaa, että kaikki niiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi tarkoitettuja.

Escapure Pute Bio  on ainutlaatuinen yhdistelmä herkullista kalkkunaa, hanhea porkkanoilla, palsternakalla ja yrteillä. 

Tasapainoisen ja terveellisen aterian takuu todellisille hyvän maun ystäville. 

Tämän tyyppistä siipikarjaa arvostetaan sen ravintoarvon, alhaisen lämpöarvon ja korkean proteiinipitoisuuden vuoksi. Se sisältää monia arvokkaita hivenaineita, kuten fosforia, kaliumia, rautaa ja sinkkiä. Se sisältää myös suuria määriä B-vitamiineja, niasiinia, riboflaviinia, tiamiinia ja B12-vitamiinia. Kalkkunan rintapalassa oleva fosfori tukee kunnollisen energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä ja on yhdessä kalsiumin kanssa mukana luun mineralisaatioprosessissa. Hanhenliha sisältää korvaamattomia omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka vaikuttavat mm. sydämeen ja aivoihin, sekä  tekee turkista ja ihosta hyvinvoivan ja kauniin. 

Valitsemalla Escapure-ruoan voit olla varma, että annat lemmikillesi terveellisen , täydellisen ja luomuaterian.

Koostumus: 

  • Ainesosat: BIO kalkkuna (liha, sydämet, mahat ja kaulat) 78,00%, BIO hanhi 12%, BIO porkkana 7%, BIO palsternakka 2,50%, BIO yrttiseos 0,50%
  • analyyttiset komponentit: kosteus 77,70%, proteiini 11,1%, rasva 6,8%, tuhka 1,7%, raakakuitu 1,6%
  • lisäaineet per kg tuotetta: D3-vitamiini 200 IE, sinkkisulfaatti 21 mg, mangaani(II)sulfaatti 2,16 mg, kalsiumjodidi 0,4 mg, kupari(II)sulfaatti 2,7 mg
  • energia-arvo per 100 g tuotetta: 105,85 kcal