Escapure Rind Bio - luomu nautaa vihanneksilla ja yrteillä 6 x 400g

Escapure Rind Bio - luomu nautaa vihanneksilla ja yrteillä 6 x 400g

43,50 €
sis. 14 % ALV
Valmistettu 100% luonnollisista ainesosista , jotka ovat peräisin vain ekologisista viljelykasveista ja jalostuksesta , kaikki ovat BIO- sertifioituja.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4260275595229

Tuotekuvaus

Escapure Rind Bio  on korkealaatuisinta Saksassa valmistettua märkäruokaa. 

Bio-sarja on kehitetty erityisesti valituista, 100% luonnollisista ainesosista, jotka ovat peräisin vain  ekologisista viljelykasveista ja jalostuksesta , kaikki ovat BIO- sertifioituja. Lisäksi koostumus EI  sisällä keinotekoisia ja epäterveellisiä säilöntäaineita, väriaineita tai makuaineita. Vain premium-lihaa, johon on lisätty vihanneksia ja hedelmiä.

Escapuren märkäruoka on viljatonta, mikä tarkoittaa, että sitä voivat syödä allergioista, herkän ruoansulatuskanavan ongelmista kärsivät lemmikit sekä eliminaatioruokavaliolla olevat lemmikit. Escapure-elintarvikkeet valmistetaan  Human Grade -ruokastandardin mukaisesti , mikä tarkoittaa, että kaikki niiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi tarkoitettuja.

Escapure Rind Bio on ainutlaatuinen yhdistelmä maukasta, aromaattista BIO-naudanlihaa porkkanoiden, bataattien ja yrttien kera . Naudanliha sisältää paremmin imeytyvää rautaa ja vähemmän rasvaa kuin teuraseläinlajit. Lisäksi se on monien vitamiinien lähde, mukaan lukien A-, E- ja D-vitamiinit sekä B-ryhmän vitamiinit. Kasviksia lisäämällä lemmikki saa maun lisäksi myös kaliumia, magnesiumia ja monia muita välttämättömiä kivennäisaineita. 

Valitsemalla Escapure-ruoan voit olla varma, että annat lemmikkillesi terveellisen ja täydellisen aterian

Koostumus: 

  • ainesosat: BIO naudanliha (liha, sydämet, keuhkot, paprika) 90,00%, BIO porkkanat 7%, BIO bataatit 2,50%, BIO yrttiseos 0,50%
  • analyyttiset komponentit: kosteus 78%, proteiini 10,5%, rasva 6,7%, tuhka 1,5%, raakakuitu 1,4%
  • lisäaineet per kg tuotetta: D3-vitamiini 200 IE, sinkkisulfaatti 21 mg, mangaani(II)sulfaatti 2,16 mg, kalsiumjodidi 0,4 mg, kupari(II)sulfaatti 2,7 mg
  • energia-arvo per 100 g tuotetta: 105,25 kcal