Escapure Vet line Adipositasdiet 6x400g

Escapure Vet line Adipositasdiet 6x400g

38,17 €
sis. 14 % ALV
Edistää rasvanpolttoa ja muuttaa kehon koostumusta lihasmassan hyväksi.Kivennäisaineiden ja vitamiinien osuus on sovitettu koiran ihannepainoon
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: vet-line adipo

Tuotekuvaus

Lihavuuden ominaisuudet ovat yleensä suhteellisen ilmeisiä ja mahdollistavat nopean diagnoosin. Tämä johtaa erittäin selkeään ratkaisuun vähentämällä energian saantia päivittäisen ruokinnan avulla. Tästä syystä märkäruokamme energiaarvo on 0,44 MJ/100g. 

Matala energiapitoisuus saavutetaan, koska märkäruokapurkin resepti perustuu vähärasvaiseen kananlihaan - tämän rasvapitoisuus on alempi muihin lihalajeihin verrattuna. Kasviöljyjen kohtuullinen käyttö tarjoaa välttämättömiä rasvahappoja.Sen lisäksi, että koiran kylläisyyden tunteen lisäämiseksi mukautetun annoksen, jossa on alennettu rasvapitoisuus ja lisätty raakakuidun saanti, ruokinnan lisäksi etusijalla tulisi olla pitkät kävelylenkit, mieluiten yhdessä uinnin tai fysioterapeuttisen tuen kanssa.Painonpudotuksen vaikutusta voidaan kuitenkin tukea positiivisesti lisärehujen kohdistetulla käytöllä. L-karnitiini stimuloi rasvahappojen ß-hapetusta. Siksi se edistää energian tuotantoa rasvahapoista lihaksissa. 

Edistää rasvanpolttoa ja muuttaa kehon koostumusta lihasmassan hyväksi.Kivennäisaineiden ja vitamiinien osuus on sovitettu koiran ihannepainoon. Siksi ei ole suositeltavaa yksinkertaisesti vähentää edellisen täysruoan (normaalipainoisille koirille) ravinnon määrää, muuten syntyy pysyvä kivennäis- ja vitamiinipula.

L-karnitiini lisää rasvan pudotusta ja lihasmassan ylläpitämistä

Ylipainon vähentäminen

Alennettu energiapitoisuus

Kehitetty eläinlääkärien kanssa

Koostumus: Kananliha, joka koostuu lihasten lihasta, sydämestä ja maksasta72,5 %riisi10,0 %porkkana8,0 %Omena5,0 %Rehukalkki (Ca-karbonaatti)1,7 %rapsiöljy1,5 %Vitamiinilisä (ravitsemukselliset fysiologiset lisäaineet)1,0 %Suola0,3 %

Analyyttiset arvotkosteus 71,80% Raakaproteiini10,30% Raaka rasva 4,90% Raaka tuhka 3,40% Raakakuitu 2,20 %

Ravitsemukselliset fysiologiset lisäaineet: D3-vitamiini (3a671) 60 000 IU; E-vitamiini all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatissa (3a700) 5500 mg; Rauta rauta(II)-proteiinihydrolysaattikelaatti (3b106) 5500 mg; Kupari kupari(II)proteiinihydrolysaattikelaatissa (3b407) 400 mg; Sinkki proteiinihydrolysaateissa sinkkikelaatti (3b612) 3 300 mg

Tuotehuomautus: Suositeltu ruokinnan kesto: kunnes tavoitepaino on saavutettu ja tarpeen mukaan tavoitepainon ylläpitämiseksi. // Täysruoka - Käytä 3 päivän sisällä avaamisesta (mieluiten säilytetty jääkaapissa kansi päällä) // On suositeltavaa kysyä neuvoa eläinlääkäriltä ennen käyttöä. Tehokkaan painonpudotuksen tai ihanteellisen painon ylläpitämisen saavuttamiseksi suositeltua päivittäistä energiansaantia ei tule ylittää.

Ruokinta suositus

Likimääräiset arvot, jotka räätälöidään koirasi yksilöllisiin elinolosuhteisiin (harjoitus, aktiivisuus, aineenvaihdunta, rotu, sairaus, vuodenaika). 

Suositeltu ruokamäärä päivässä aikuiselle normaalipainoiselle koiralle:

Koiran paino

Ruokintamäärä päivässä (g/vrk) normaalissa aktiivisuudessa 5 kg 270g, 10 kg 450g, 20kg 770g, 30kg 1000g

Energia-arvo0,44MJ / 100g