Ever Clean Litter Free  paws  10 L
Ever Clean Litter Free  paws  10 L

Ever Clean Litter Free paws 10 L

Ever Clean Litterfree Paws kissanhiekka on tuoteperheen suurirakeisin hiekka. Se on ihanteellinen kissanpennuille sekä pitkäkarvaisille kissoille

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Ever Clean Litterfree Paws kissanhiekka on tuoteperheen suurirakeisin hiekka. Se on ihanteellinen kissanpennuille sekä pitkäkarvaisille kissoille. Suurempi raekoko vähentää hiekan kulkeutumista. Hiekka paakkuuntuu vahvasti ja siinä on mieto paineaktivoituva tuoksu. Vahvat paakut helpottavat hiekkalaatikon puhtaanapitoa ja vähentävät jätteen muodostumista.

Uudistetussa Ever Clean –kissanhiekkatuotesarjan tuotteissa on entistäkin parempi patentoituun aktiivihiilitekniikkaan perustuva hajujen eliminointitekniikka ja entistäkin kiinteämmät ja vahvemmat paakut, joka helpottaa hiekkalaatikon puhtaanapitoa ja vähentää syntyvän jätteen määrää. Tuotesarjassa on sekä hajustamattomia että hajustettuja laatuja. Paineaktivoituva tuoksuteknologia varmistaa raikkaan tuoksun silloin kun sitä tarvitaan. Tuotteissa on lähes pölyämätön koostumus.

Kissanhiekka Ever Clean Less Trail  on nyt nimeltään Ever Clen Litterfree Paws. Hiekan ominaisuudet ovat samat, mutta nimi on muuttunut.

Paino:
8 kg