Farmina Puppy Sensible Fish 20kg
Farmina Puppy Sensible Fish 20kg
Cibau

Farmina Puppy Sensible Fish 20kg

Täydellistä ja tasapainoitettua kalapohjaista täysravintoa koiranpennuille, sekä kantaville ja imettäville emoille.

93,10 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Farmina TB Sensible Puppy Fish on täydellistä ja tasapainoitettua kalapohjaista täysravintoa koiranpennuille, sekä kantaville ja imettäville emoille. Tutkitusti kala ja kalasta saatavat rasvahapot edistävät koiranpentujen oppimiskykykä. Se on lisäksi erittäin maistuvaa ja erinomainen turkkiruoka koirille, joille halutaan upeat ja kiiltävät turkit. Se sisältää valkuaista 30,0 %:a, rasvaa 20,0 %:a, Omega-3 vähintään 1,00 % ja Omega-6 vähintään 3,10 %. Pääraaka-aine korkealaatuinen kuivattu kala (38 %) on luonnosta villinä pyydystettyä silliä. Ei sisällä mitään eläin-, kana- tai siipikarjalähteitä.

Farmina täysravinnot eivät sisällä ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua - valmistettuna ilman täyteaineita - ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille koirille ja koiranpennuille.

Valmistettu ammattilaisille, jotka arvostavat laatua !

Valmistusaineet: Kuivattu kala - luonnosta pyydystettyä silliä (38 %), riisi (38 %), kalaöljy (15 %), kuivattu juurikaskuitu, (4 %), kasviöljy, mono-dikalsiumfosfaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, kuivahiiva (0,3 %).

Paino:
20 kg