FITMIN Purity Cat Delicious 1,5kg

FITMIN Purity Cat Delicious 1,5kg

19,55 €
sis. 14 % ALV
Täysrehu aikuisille kissoille. Sisältää 25% tuoretta hirvenlihaa, 20% kuivattua ankanlihaa, 19% tuoretta sianmaksaa, 6% kuivattua sian- ja naudanlihaa.
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8595237013678

Tuotekuvaus

FITMIN Purity Delicious on täysravinto aikuisille kissoille. Se sisältää hirvenlihaa, joka on ravitseva ja helposti sulava, vähärasvainen. Lisäksi se sisältää mineraaleja, kuten natriumia, kaliumia, rautaa, fosforia, kun taas villisian maksa tukee punasolujen muodostumista. Sillä on erityinen maku ja tuoksu, joka varmasti innostaa kissaasi syömään.  Kamomilla, sitruunamelissa ja rosmariiniuute tukevat ruoansulatusjärjestelmää, kamomilla poistaa ilmavaivoja, sitruunamelissa ja rosmariini tukevat hyvää ruoansulatusta. Lisäksi kamomillalla on myönteinen vaikutus virtsateiden toimintaan. Mustikoilla on positiivinen vaikutus näkökykyyn sekä verisuonten seinämien joustavuuteen.  Niillä on desinfioivia ominaisuuksia, joita tarvitaan virtsa- ja ruoansulatusjärjestelmän tulehdussairauksissa .

Ainesosat:liha (25% tuoretta hirvenlihaa, 20% kuivattua ankanlihaa, 19% tuoretta sianmaksaa, 6% kuivattua sian- ja naudanlihaa), vihreät herneet, maatilaperunat, siipikarjan rasva, juurikasmassa, kananmunat, panimohiiva, pellava , omenat, kivennäisaineet, inaktivoitu hiiva Saccharomyces cerevisiae, kylmäpuristettu norjalainen lohiöljy, yrttiyhdistelmä (nokkosen lehdet, voikukan lehdet, kamomillan kukat 0,17%, sitruunamelissan lehdet 0,17%, pienilehtiset lehmuskukat), mustikat 1%, sikurijuuri , yucca shidigera, makeanveden levä Chlorella 0,05%.