FITMIN Purity Cat Dental with Lamb 1,5kg

FITMIN Purity Cat Dental with Lamb 1,5kg

19,55 €
sis. 14 % ALV
Täysravinto aikuisille kissoille.Tuoretta lampaanlihaa, kuivattua siipikarjanlihaa ja lampaanlihaa, sianmaksaa, kuivattua kalanlihaa: turska, conger ja sardiini
Toimitus 5-14 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8595237013685

Tuotekuvaus

Täysravinto kissoille hampaiden hyvinvoinnin tueksi. 

Sisältää lampaanlihaa, joka sisältää ja ruoansulatuskanavan hyvinvointiin tarvittavaa sinkkiä. Lampaanliha on B-vitamiinien lähde, jotka ovat välttämättömiä kehon aineenvaihdunnan hyvinvointiin. Ruoan sisältämä inkivääri ja nokkonen puhdistavat kehoa myrkyistä ja epäpuhtauksista. Lisäksi inkivääri parantaa ruoansulatusta ja sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Nokkonen stimuloi munuaisten ja virtsarakon oikeaa toimintaa ja sisältää lisäksi arvokasta piihappoa, jolla on myönteinen vaikutus luiden, silmien, nivelten, hampaiden, sidekudoksen, jänteiden ja rustojen hyvinvointiin.

Ainesosat:liha (25% tuoretta lampaanlihaa, 21% kuivattua siipikarjanlihaa, 8% kuivattua lampaanlihaa, 4% sianmaksaa, 3% kuivattua kalanlihaa - turska, conger ja sardiini), maatilaperunat, siipikarjan rasva, vihreät herneet, juurikas massa, omenat, kananmunat, panimohiiva, inaktivoitu hiiva Saccharomyces cerevisiae, pellavansiemen, kylmäpuristettu norjalohiöljy, yrttikompleksi (nokkosen lehdet 0,25%, voikukan lehdet, kamomillan kukat, sitruunamelissan lehdet, kukat pienilehtinen lime), kivennäisaineet , sikurijuuri, 0,1 % inkiväärijuurta, yucca shidigera .