Flamingo Hapki Chicken Anti-stress 85g

Flamingo Hapki Chicken Anti-stress 85g

5,55 €
sis. 14 % ALV
Koiranherkkuja kanalla, rauhoittavalla laventelilla ja kamomillalla
Toimitus 5-14 arkipäivää

Herkullisia koiraherkkuja, joihin on lisätty laventeliöljyä ja kamomillaa . Näillä kasveilla on lukuisia parantavia ominaisuuksia, ne rauhoittavat ja rentouttavat, lisäksi niillä on antibakteerisia, antiseptisiä, anti-inflammatorisia ja antifungaalisia ominaisuuksia. Lisäksi yrtit tukevat ruoansulatusjärjestelmää. Herkut on tarkoitettu kaikenrotuisille yli 3 kuukauden ikäisille koirille. Herkut sisältävät 84 % kanaa, joka on helposti sulavaa ja runsaasti proteiinia sisältävää.

Anna lemmikkillesi maukkaita ja lisäksi terveellisiä herkkuja, jotka eivät sisällä gluteenia, sokeria, keinotekoisia ja haitallisia väri- ja säilöntäaineita. Lisäksi  nämä herkut ovat monoproteiinia, jota suositellaan koirille, joilla on herkkä ruoansulatusjärjestelmä tai allergioita. Herkut ovat loistava välipala aterioiden välillä ja palkkiona.

 Herkkujen muoto ja rakenne ovat koiralle miellyttäviä, tyydyttävät pureskelun tarpeen, poistavat hampaista plakkia ja ovat hellävaraisia ikenille.

Koostumus: 

  • ainesosat: kana 84,09%, tärkkelys, glyseriini, suola, osterinkuorijauhe (kalsiumkarbonaatti 1,28 / kg), kamomilla 0,08%, lehmus, apila, laventeliöljy 0,01%
  • analyyttiset komponentit: proteiini 60%, rasva 3%, raakatuhka 7,5%, raakakuitu 0,3%, kosteus 18%
  • lisäaineet: E-vitamiini 3a700 0,49g / kg

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5411290195546