Flamingo Lick Pad Yummee nuolemismatto imukupeilla

Flamingo Lick Pad Yummee nuolemismatto imukupeilla

12,95 €
sis. 24 % ALV
Stressiä estävä matto koiralle ja kissalle, imukupeilla
Toimitus 5-14 arkipäivää

Stressaako lemmikkisi eläinlääkärissä käyntiä, kylpyä tai kuivaamista? Eikö hän pidä kampaamisesta, trimmaamisesta, tai ehkä hän on nirso syöjä tai vain kyllästyy nopeasti? Meillä on täydellinen tuote hänelle! 

Tämä kumimatto herkullisen ruoan, pasteetin tai tahnan nuolemiseen tekee vapaa-ajasta varmasti miellyttävän, lievittää stressiä ja virkistää monia aisteja!

Kuulostaa hyvältä eikö? Lick Padilla on myös monia muita etuja. Sen kumiset ulkonemat hierovat ikeniä ja kieltä varmistaen näin suuhygienian.

Toinen kiistaton etu on se, että se estää eläintä syömästä ahneesti, mikä vaikuttaa sen ruoansulatusjärjestelmään ja terveyteen . Toistuva nuoleminen stimuloi syljeneritystä ja lisää ruokahalua, minkä vuoksi se on täydellinen tuote kaikille ahmijoille.

Lick Padin avulla kaikista hoidoista tulee nautintoa. Itse nuolemisprosessilla on eläimeen rentouttava ja vaikutus, joten matkan aiheuttama stressi eläinlääkärin tai trimmaajan luona käynti unohtuu hyvin nopeasti Lick mat Padin käytön jälkeen.

Lisäksi maton muoto ja mielenkiintoiset värit kiinnittävät eläimen huomion ja rohkaisevat sitä leikkimään. Kaksi imukuppia takana, minkä ansiosta matto ei liiku ja voit käyttää sitä paitsi lattialla, myös seinällä tai kylpyammeessa ja jopa muuttaa sen asentoa pystysuoraan.Tuote on valmistettu pehmeästä silikonista, joka on eläimille turvallinen ja helppo pitää puhtaana ja kestää konepesun.

 Flamingo-brändin Lick Pad on saatavana kolmessa eri koossa  Suositellaan kaiken ikäisille koirille ja kissoille.

Vinkki :
Lick Pad on kestävä, mutta ei tuhoutumaton. Älä anna lemmikkisi käyttää sitä hampaita, valvo hänen leikkiään ja ota matto nuolemisen jälkeen.

Koot: 

  • Koko S (vihreä): 15 cm x 8,6 cm - täydellinen pennuille, kissanpennuille ja miniatyyriroduille
  • Koko M (tummansininen): mitat 21,8 cm x 12,8 cm - täydellinen pienille ja keskikokoisille koirille ja kissoille,
  • Koko L (harmaa): mitat 29,8 cm x 17,5 cm - täydellinen keskikokoisille ja suurille koirille, 

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5400585132922