Flatazor CAT Protect CARE 8+ 2kg
Flatazor CAT Protect CARE 8+ 2kg
Pro-Nutrition Flatazor

Flatazor CAT Protect CARE 8+ 2kg

Tuotenumero 3269872240205

Munuaisten toiminnan tukeminen kroonisen munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä, nivelten aineenvaihdunnan parantaminen nivelrikossa. Sydämen toiminnan tukeminen

28,85 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

MUNUAISTEN TUEKSI - LIIKKUVUUDEN PARANTAMISEEN

Erityisruokavalioon tarkoitettu täysravinto kissoille, joilla on ravitsemuksellisia erityistarpeita: Munuaisten toiminnan tukeminen kroonisen munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä, nivelten aineenvaihdunnan parantaminen nivelrikossa. Sydämen toiminnan tukeminen kroonisessa sydämen vajaatoiminnassa ja ihon hyvinvoinnin edistäminen dermatoosin ja liiallisen karvanlähdön yhteydessä. Tämä ruoka tukee myös ravitsemuksellista palautumista ja toipumista.

Nivelten hyvinvointi

Harpagojuuri, kanadankoiransilmä, mesiangervo, mustaherukka, bambu ja nokkonen, sekä suuri DHA-pitoisuus (kalaöljy) ja hydrolysoitu kollageeni tukevat luiden ja nivelten hyvinvointia ja parantavat liikkuvuutta.

Sydämen toiminta  ja munuaisten terveys

Rajallinen natrium- (0,26%) ja fosforipitoisuus (0,55%) sekä kontrolloitu proteiinin saanti tukevat sydämen toimintaa ja munuaisten terveyttä.

Virtsateiden hyvinvointi

Kanadankoiransilmä, mesiangervo, kanerva, lime, mustaselja, karpalo ja karhunvatukka sekä optimaalinen ionitasapaino ylläpitävät virtsateiden toimintaa.

Proteiinilähteet: kuivattu kana, ankka, kalkkuna ja sianliha, maissigluteeni. Omega 3:n lähteet: pellavansiemen, kalaöljy. Suuri energiatiheys (4 132 kcal/kg), runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja helposti sulavia ainesosia. Suuri linolihappopitoisuus (LA) (2,65 %) sekä suuri eikosapentaeenihapon (EPA) ja dokosaheksaeenihapon (DHA) yhteenlaskettu määrä = 0,49 %.