FluidoPet Easy Touch Conditioner

FluidoPet Easy Touch Conditioner

16,00 €
sis. 24 % ALV
Koostumus perustuu luonnollisiin öljyihin: kookosöljyyn ja makadamiaöljyyn, minkä ansiosta se sopii kaikentyyppisten koirien ja kissojen turkkien hoitoon.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: gr46
Tuotenumero: 8054701341902

Tuotekuvaus

Kookosöljy: korvaamaton kuivien ja vaurioituneiden turkkien korjaamiseen. Se suojaa turkkia proteiinin menetyksiltä, sisältää E-vitamiinia, lauriinihappoa ja kapriinihappoa, jotka ehkäisevät karvanlähtemistä.

Erittäin tehokas korjaamaan hauraita, kuivia ja kuivuneita turkkeja. Säilyttää kosteuden karvan sisällä ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon ja kosteuden. Kookosöljy sopii mainiosti myös pohjavillan poistamiseen.

Macadamiaöljy: ravitsee turkkia syvästi latistamatta sitä. Säätelee talipitoisten aineiden tuotantoa nahassa.  

Sisältää runsaasti A-vitamiinia, E-vitamiinia ja rasvahappoja. Parantaa turkin terveyttä ja ulkonäköä tehden siitä ravitun, pehmeän, kosteutetun ja kiiltävän. 

Hoitaa täydellisesti  haurasta turkkia ja helpottaa turkin kampaamista. 

Sillä ei ole vain terveellistä vaikutusta karvaan- se ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvästi. 

Koska hoitoaine ei ole rasvainen, se imeytyy nopeasti ihoon ja turkkiin. 

Käyttö:

 • Pitkäkarvaiset koirat ja kissat, jotka painavat enintään 5 kg:
  kun olet pessyt turkin FluidoPet-shampoolla, laimenna kaksi teelusikallista Easy Touch hoitoainetta puoleen litraan lämmintä vettä tai yksi ruokalusikallinen 1 litraan lämmintä vettä. Hiero turkkiin ja anna vaikuttaa noin 5-6 minuuttia, huuhtele sitten huolellisesti runsaalla vedellä. * (Osuuksia kasvatetaan yhdellä teelusikalla jokaista 5 kiloa eläimen painosta).
 • Turrki joka on  vaikea, villainen, kuiva, taipuvainen takkuuntumaan:
  laimenna turkin FluidoPet-shampoolla pesun jälkeen 1 ruokalusikallinen Easy Touch -hoitoainetta puoleen litraan lämmintä vettä. Hiero turkkiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia (tarpeesta riippuen), huuhtele sitten huolellisesti runsaalla vedellä. (lisää tarvittaessa 3 tippaa Six Oilsia).
 • Kihara turkki:
  FluidoPet-shampoolla pesun jälkeen laimenna kaksi tai kolme (tarpeen mukaan) teelusikallista Easy Touch - hoitoainetta puoleen litraan lämmintä vettä. Hiero turkkiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti.
 • Pennut:
  Pese  turkki sopivalla koiranpentushampoolla, laimenna 1 tl hoitoainetta 750 ml:aan lämmintä vettä. Hiero turkkiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti.
 • Turkki paksu, runsas, vanuttuva:
 • Alle 5 kg koiralle yksi teelusikallinen Easy Touch -hoitoainetta puoleen litraan lämmintä vettä. Hiero turkkiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti.
 • Alle 10 kg koiralle  kaksi teelusikallista Easy Touch -hoitoainetta puoleen litraan lämmintä vettä. Hiero turkkiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti.
 • yli 10 kg koiralle kolme teelusikallista Easy Touch -hoitoainetta puoleen litraan lämmintä vettä. Hieroturkkiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti.

* Yllä oleva annostus on suuntaa-antava (valmistajan suositteleman aloitusosuuden mukaisesti) - sinun tulee lisätä tai vähentää osuuksia tarpeiden ja turkin tyypin mukaan.


Ainesosat:akva, setearyylialkoholi, cocos nucifera -öljy, macadamia ternifolia sed -öljy, oktyylidodekanoli, setrimoniumkloridi, hajuvesi.