FluidoPet EcoPet @2 Nourishing & Regenerating Shampoo

FluidoPet EcoPet @2 Nourishing & Regenerating Shampoo

15,50 €
sis. 24 % ALV
Ravitseva ja uudistava shampoo koirille, sisältää biotiinia, keratiinia ja pantenolia, tiiviste, laimennus 1:20
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.

Tuotekuvaus

Valmistettu yksinomaan luonnollisista kasviperäisistä ainesosista. 

100 % ekologinen tuote , valmistettu harmoniassa ja luontoa kunnioittaen. Se sisältää vain kasviperäisiä pinta-aktiivisia aineita, luonnollisia öljyjä, voita ja vaikuttavia aineita. 

@2 Shampoo ravitsee, korjaa ja pehmentää kuivia ja vaurioituneita turkkeja . Antaa turkille vahvuutta, terveyttä ja elinvoimaa.
Koostumus perustuu biotiiniin, keratiiniin ja pantenoliin, jotka ovat ihanteellisia pitkille ja herkille turkeille., mutta myös kaikille muille turkeille.

Luonnolliset yrttiuutteet, kuten; jojobaöljy ja silkkiproteiinit tunkeutuvat syvälle karvaan ja korjaavat niitä sisältäpäin.

Pesun jälkeen turkki on puhdas, kiiltävä ja moitteettomassa kunnossa.

Sopii toistuvaan pesuun, myös intiimeihin paikkoihin ja niiden ympäristöön.

Tiiviste: laimennus 1:20 ( suositeltavaa on sekoittaa lusikallinen shampoota @2 noin 300 ml:aan vettä.)

Käyttöohjeet:
Levitä laimennettu shampoo suoraan kuivaan turkkiin. Hiero, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele sitten huolellisesti haalealla vedellä. Toimenpide voidaan toistaa tarvittaessa.

Koostumus: Vesi, natriumkokoyylisarkosinaatti, natriumlauroyyliglutamaatti, kokamidopropyylibetaiini, maitohappo, simmondsia chinensis -siemenöljy, tokoferyyliasetaatti, ksantaanikumi, pantenoli,kaprylyyliglykoli, hydrolysoitu silkkiproteiini, keratiini, parfumyylialkoholi, fenetyylialkoholi.

TUOTE on 100 % luonnollinen, JA TÄSTÄ syystä jokaisessa erässä voi väri haju ja rakenne vaihdella. TUOTANTO-ERIEN VÄLINEN EROTTAVUUS ON HYVÄN KÄSINTEHDYN TUOTTEEN OMINAISUUS

CRUELTY FREE – FluidoPet-sarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä