FluidoPet Evolution Plus Mask

FluidoPet Evolution Plus Mask

69,45 €
sis. 24 % ALV
Eksklusiivinen, syvästi ravitseva, kosteuttava naamio pitkäkarvaisille roduille, joka sisältää hyaluronihappoa, keratiinia, makadamiaöljyä, sheavoita
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8054701341742

Tuotekuvaus

Pitkä turkki vaatii poikkeuksellista hoitoa ja suojaa, minkä vuoksi on niin tärkeää valita täydellinen tuote, joka huolehtii turkin terveydestä ja kunnosta. 

Evolution Plus Mask on tuote, jossa yhdistyvät kaikki ravitsevimmat ja luonnollisimmat ainesosat, jotka on valmistettu parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Säännöllisesti käytettynä se palauttaa turkin terveen ulkonäön, kiillon ja hämmästyttävän pehmeyden.

Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää useita luonnollisia öljyjä, kuten myskiöljyä, purasruohoöljyä, makadamiaöljyä, sheavoita, jojobavahaa sekä yrttiuutteita, hirssirouhetta, hirssiuutetta ja hyaluronihappoa, keratiinia, B5-vitamiinia, antioksidantteja ja monia muita, erittäin tärkeitä aktiivisia ainesosia turkin pitämiseksi täydellisessä kunnossa. 

Evolution Plus on enemmän kuin pelkkä naamio, se on sidos ja SPA turkille, jonka tulee olla huippukunnossa.  

Ihanteellinen pitkäkarvaisille koirille ja kissoille.

Säännöllisesti käytettynä naamio tuo hienoja tuloksia turkin - myös erittäin vaurioituneen - uusiutumiseen ja korjaamiseen, ja kun turkki on hyvässä kunnossa, se parantaa sen ulkonäköä ja yleiskuntoa tukemalla nopeampaa ja terveempää karvan kasvua.

* Tuotteen väri ja koostumus voivat vaihdella hieman kasvatettujen raaka-aineiden mukaan.

Ainesosat:
vesi, setearyylialkoholi, simmondsia chinensis -siemen, macadamia ternifolia -siemenöljy, ricinus communis -siemenöljy, glyseriini, dipalmitoyylietyylidimoniumkloridi (ja) lauryylialkoholi (ja) myristyylialkoholi (ja) glyseriini, kalsiumpanniattinen öljy , butyrospermum parkii voi, allantoiini, natriumialuronaatti, borrago officinalis -siemenöljy, rosa moscata -siemenöljy, panicum miliaceum -uute, kaprylyyli/kapriinisetriglyseridi, tokoferyyliasetaatti, hajuvesi.

HUOM:
Maskin liian pitkä käyttö (varsinkin silloin, kun turkki on jo uudistunut ja palautunut terveeseen tilaan) voi johtaa esimerkiksi turkin rasvaisuuteen. Siksi on suositeltavaa käyttää sitä vuorotellen FluidoPet Easy Touch -hoitoaineen kanssa tai naamiohoidon päätyttyä vaihtaa vain Easy Touch -hoitoaineeseen ja käyttää naamiota vain tilapäisesti - tilanteessa, jossa turkin suurempi regeneraatio on tarpeen.

Käyttöohjeet:
1) Vaurioitunut turkki:
Halutusta tuloksesta riippuen lisää 2-4 teelusikallista naamiota 1 litraan lämmintä vettä ( FluidoPet Six Oils -öljyn kanssa tai ilman). Hiero huolellisesti turkkiin ja anna vaikuttaa muutama minuutti - huuhtele kokonaan, puoliksi tai jätä turkkiin (turkin tyypistä ja tarpeista riippuen).

2) Normaali turkki:
a) Laimenna 1-2 teelusikallista naamiota 1 litraan lämmintä vettä. Hiero huolellisesti turkkiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. b) optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää Evolution plus -naamiota Easy Touch -hoitoaineen vahvistuksena seuraavissa suhteissa: - pienet rodut / normaali karvan määrä - 1 ruokalusikallinen Easy Touch -hoitoainetta + 1 tl Evolution Plus -hoitoainetta naamio laimennettuna 1 litraan lämmintä vettä. Hiero huolellisesti  turkkiin ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.

 - Keskikokoiset ja suuret rodut / runsas turkki
2-3 ruokalusikallista Easy Touch Conditioneria + 1-2 teelusikallista Evolution Plus -naamiota 1-1,5 litraa lämmintä vettä kohden. Hiero huolellisesti turkkiin ja anna vaikuttaa muutama minuutti.

Herkät, ohuet ja silkkiset turkit :  on suositeltavaa huuhdella naamio kokonaan pois. 

Paksuille, villaisille tai vaurioituneelle turkille - puolihuuhtele tai  tee laimeampi liuos ja jätä turkkiin. 

Kun olet käsitellyt pelkällä Evolution Plus -naamiolla, voit vaihtaa seokseen, jossa on 1/2 osa Evolution Plus -naamiota ja 1/2 osa Easy Touch Conditioneria. Naamion ja hoitoaineen seos tulee aina huuhdella pois.

Koostumus: Vesi, cetearyylialkoholi, simmondsia chinensis -siemen, macadamia ternifolia -siemenöljy, ricinus communis -siemenöljy, glyseriini, dipalmitoyylietyylidimoniumkloridi (ja) lauryylialkoholi (ja) myristyylialkoholi (ja) glyseriini, linum usitatissimum -panniiniöljy, kalsiumpanniiniöljy, keramiikkaöljy , butyrospermum parkii voi, allantoiini, natriumhyaluronaatti, borrago officinalis -siemenöljy, rosa moscata -siemenöljy, panicum miliaceum -uute, kapryyli/kapriinisetriglyseridi, tokoferyyliasetaatti, hajuvesi.