FluidoPet Evolution Ultra Strong Mask

FluidoPet Evolution Ultra Strong Mask

28,52 €
sis. 24 % ALV
Erittäin ravitseva ja uudistava naamio, lyhentää turkin kuivumisaikaa ja helpottaa turkin selvittämistä
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8054701341759

Tuotekuvaus

 Erittäin ravitseva naamio voimakkaasti takkuisille, mattapintaisille, vaurioituneille ja hoitamattomalle turkille. 

Auttaa turkin selvittämistä ja kampaamista.  

Lisäksi se lyhentää merkittävästi turkin kuivaus- ja pesuaikaa. 

Sopii koirille ja kissoille. 

100 % luonnollinen, sisältää vain ekologisia ainesosia, mukaan lukien luonnolliset ja arvokkaat öljyt (makadamia, villiruusu, purasruoho, jojoba jne.), jotka antavat turkille joustavuutta ja helpottavat turkin selvittämistä

Koostumus sisältää myös sheavoita, keratiinia ja kasvirasvauutteita, jotka elvyttävät vaurioitunutta ja kuivaa turkkia, helpottavat päivittäistä hoitoa ja harjaamista. 

FluidoPet Evolution Ultra Strong -naamio on ihanteellinen ja optimaalinen ratkaisu hoitamattomalle, kuivalle ja takkuiselkle turkille.

Turkki saattaa tuntua hieman rasvaiselta käytön jälkeen, mutta tämä on normaalia ja odotettavissa olevaa.

Turkki tarvitsee aikaa imeäkseen kaikki ravintoaineet. 

Naamion käytön  jälkeen ei saa päästää likaantumaan ulkoillessa vähintään 3 päivään - varsinkin jos turkki on vielä rasvainen ja naamio ole vielä aivan imeytynyt turkkiin. (koska tässä tilassa turkki saattaa saada paljon enemmän likaa kuin tavallisesti).

Muista kammata turkki joka päivä seuraavaan pesuun asti, jonka pitäisi tapahtua noin 7-10 päivän kuluttua. 

Seuraavaa pesua saa nopeuttaa enintään 5 päivää ensimmäisestä pesusta, jos selvitysvaikutus ei ollut riittävä.

Vinkki: Evolution Ultra Strong -naamio on erittäin ravitseva naamio, joten sitä ei tule käyttää jatkuvasti. 

Maskin liian pitkä käyttö (varsinkin kun turkki on jo uudistunut ja palautunut terveeseen tilaan) voi johtaa turkin rasvaisuuteen. 

Heti kun  turkki on palautunut, uusiutunut ja selvitetty takuista, vaihda naamio tavalliseen FluidoPet Evolution -naamioon. 

Tämän jälkeen suosittelemme vaihtamaan Easy Touch -hoitoaineeseen ja käyttämään maskia vain tilapäisesti.

Koostumus:Vesi, cetearyylialkoholi, simmondsia chinensis -siemenöljy, macadamia ternifolia -siemenöljy, ricinus communis -siemenöljy, glyseriini, linum usitatissimum -siemenöljy, kalsiumpantotenaatti, keratiini, butyrospermum parkii -voi, allantoiini, sodium borra see ialuronate öljy , panicum miliaceum -uute, kaprylyyli/kapriinisetriglyseridi, tokoferyyliasetaatti, hajuvesi.

Käyttö:

 • Ohuet, herkät ja silkkiset turkit (esim. Yorkki, Malta, Lhasa Apso jne.):
  laimenna 1-2 teelusikallista naamiota 1 litraan haaleaa vettä, sekoita huolellisesti (mieluiten tehosekoittimella). Kaada liuos takkuihin ja turkkiin ja hiero sitten naamio huolellisesti turkkiin. Naamio vaatii hyvin vähän tai ei ollenkaan huuhtelua (voidaan jättää turkkiin turkin ollessa erittäin huonossa kunnossa tai todella takussa).
 • Turkki Paksu, runsas ja villainen:
  laimenna 2-4 teelusikallista naamiota 1 litraan haaleaa vettä. Jos kyseessä on erittäin vaikeat takut tai huopaantuminen noudata näitä 4 vaihetta:
  Vaihe 1:
  30 minuuttia ennen pesua, levitä sopiva määrä FluidoPet Ultra Crema Corpo -emulsiota  turkkiin. Hiero voidetta takkuihin  sormillasi, kunnes ne ovat tarpeeksi löysät. Lisää tarvittaessa muutama tippa Six Oilsia suoraan takkuun tai huopaantuneeseen kohtaan. (muista tehdä tämä erittäin lämpimässä huoneessa.)
  Vaihe 2:
  Huuhtelematta ensin pois vaiheessa 1 levitettyä emulsiota - aloita shampoopesu. Käytä @2 shampoota 2 kertaa. Toisessa pesussa shampoon vaahdottamisen (sekoittamisen/laimentamisen) jälkeen lisää 10-15 tippaa Six Oilsia ja jatka pesua. Huuhtele ja pese pois huolellisesti ja jatka sitten naamion levittämistä.
  Vaihe 3:
  Laimenna Evolution Ultra Strong -naamio edellä mainittujen suhteiden mukaisesti lemmikkisi turkkityypistä riippuen. Lisää muutama tippa Six Oils -öljyä  sekoita kunnolla blenderillä. Anna vaikuttaa turkissa vähintään 5-7 minuuttia huolellisesti hieroen turkkia. Kääri sitten koira pyyhkeisiin, kuivaa sitä kuivaimella noin 10 minuuttia. Poista pyyhe ja jatka kuivaamista kampaaen samalla turkkia koko ajan.
  Vaihe 4:
  Kun olet kuivannut turkin suihkuta turkkiin Fluidopet Ultra Strong Sprayta ja kampaa läpi, erityisesti aluiella jorka takkuuntuvat helposti.