FluidoPet Flash Shampoo

FluidoPet Flash Shampoo

15,50 €
sis. 24 % ALV
Luonnollinen antiparasiittishampoo sisältää arvokkaita ainesosia, kuten laventeliuutetta, aloe veraa, andirobaöljyä ja neemöljyä.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: gr42
Tuotenumero: 8054701342091

Tuotekuvaus

Tämä shampoo on erittäin tehokas ja samalla turvallinen 

- Se ei sisällä myrkyllisiä tai haitallisia aineita eläimille ja ympäristölle. 

Koko Flash-sarjan koostumus perustuu luonnollisiin ainesosiin, kuten laventeliuutteeseen, omenaviinietikkaan, andirobaöljyyn, teepuuöljyyn ja pähkinäöljyyn. Erityisesti teepuuöljyn ja neemöljyn yhteisvaikutus parantaa shampoon loisia estäviä ja desinfioivia ominaisuuksia. 

FluidoPet Flash Shampoon tärkeimmät ominaisuudet:

Neem Oil: Erittäin arvokas öljy, jolla on lukemattomia etuja, mukaan lukien voimakas hyönteisiä karvottava vaikute. Itse asiassa yhdistettynä laventeliuutteeseen ja Andirobaöljyyn se toimii tehokkaasti kirppuja ja punkkeja, vastaan. Se torjuu täydellisesti hyttysten, täiden ja kärpästen hyökkäykset. Lisäksi neemöljyllä on myös antibakteerisia, ravitsevia, rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia, koska se sisältää runsaasti öljyhappoa.

Andirobaöljy: sisältää runsaasti öljyhappoa, steariinihappoa, palmitoleiinihappoa, linolihappoa, miliasiinia ja limonoideja. Nämä tarjoavat andirobaöljylle hyönteisiä karkottavia, antibakteerisia, anti-inflammatorisia, rauhoittavia, suojaavia, parantavia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia. Hyönteisten pistoissa sillä on rauhoittava vaikutus ja uudistaa kudostulehdusta. 

Laventeliuute: Laventelilla on puhdistavia, antibakteerisia ja parantavia ominaisuuksia. Laventeli lievittää hyönteisten pistoja, auringon punoitusta ja ärsytystä.

Aloe Vera: kosteuttaa ihoa ja sillä on myös hämmästyttävä hyönteisiä karkottava vaikutus. Lisäksi korkea polysakkaridipitoisuus auttaa parantamaan pieniä haavoja ja estämään arpien muodostumista. Merkittävien anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa ansiosta se rauhoittaa auringonpolttamaa ihoa. Se on myös arvokas rauhoittava ainesosa iholle - se itse asiassa muodostaa suojaavan ja kosteuttavan esteen.

Käyttö:
Levitä pieni määrä shampoota aiemmin kostuneeseen koiran tai kissan turkkiin. Hiero huolellisesti ja anna vaikuttaa noin 3 minuuttia. Huuhtele sitten huolellisesti.

Vielä tehokkaamman toiminnan saavuttamiseksi suosittelemme Flash Sprayn käyttöä shampoopesun jälkeen.