FluidoPet Henna Natural Shampoo

FluidoPet Henna Natural Shampoo

15,50 €
sis. 24 % ALV
Ainutlaatuinen 100 % luonnollinen shampoon punaisille turkeille. Syventää väriä punaisen, mahongin, ruskean, kullan tai aprikoosin värisillä koirilla
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: gr77
Tuotenumero: 8054701342572

Tuotekuvaus

Pääainesosa on henna - luonnollinen kasviperäinen väriaine, joka on valmistettu jauhetuista Lawsonian lehdistä ja versoista. Sen ansiosta saat täydellisen korostuksen turkin luonnollisesta väristä. 

Shampoon koostumus sisältää myös hellävaraisia kasviperäisiä pinta-aktiivisia aineita, joilla on erinomaiset eudermiset ominaisuudet.

Henna tunkeutuu karvan rakenteeseen, sitoutuu keratiiniin antaen turkille kiiltoa ja vahvuutta. 

Se syventää karvan värin tehokkaasti ja luonnollisesti ilman perinteisten shampooiden synteettisen pigmentin aiheuttamia vaurioita. 

Sen kontrolloitu pH-arvo on 7 - eli neutraali, joten se sopii koiran turkin fysiologisiin ominaisuuksiin.

Pääainesosat:

  • Mimosa Tenuiflora - puu Meksikosta, joka virkistää täydellisesti ihoa ja tummentaa turkkia samanaikaisesti.
  • Pähkinänkuoriuute - korostaa sävyjä ruskeasta, punaisesta, kullasta punaiseen ja mahonkiin. Se ei sisällä aggressiivisia kemikaaleja, jotka vahingoittavat karvaa.
  • Lawsone - Lawsonian jauhettuja lehtiä on käytetty väriaineiden valmistukseen muinaisen Egyptin ajoista lähtien. Väritysominaisuudet johtuvat Lawsonin - yhdisteestä, joka esiintyy luonnollisesti glykosidien muodossa. Lawson sitoutuu karvan keratiiniin muodostaen sen kanssa tupen, joka ei ainoastaan anna karvalle väriä, vaan myös suojaa sitä.

Käyttö: ennen Henna vahvistavan shampoon käyttöä, pese koirasi tavallisella shampoolla, jota käytät normaalisti.

Levitä laimennettua Henna Natural shampoota juuri pestyyn , kosteaan, hiero, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. 

Laimennus:

koirille jotka painavat

 enintään 5 kg: 30 ml 300 ml vettä

5-15 kg: 60 ml 600 ml vettä

15 - 30 kg: 90 ml 1200 ml  vettä

Koostumus : Vesi, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Sarcosinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaiini, Lawsonia Inermis -uute, Mimosa Tenuiflora -uute, Juglans Regia -uute, maitohappo, fenetyylialkoholi, kaprylyyliglykoli.