FluidoPet Mallo Di Noce Natural Shampoo

FluidoPet Mallo Di Noce Natural Shampoo

15,50 €
sis. 24 % ALV
Vahvistaa turkin tummia sävyjä täysin luonnollisella tavalla ilman aggressiivisia ja haitallisia synteettisiä kemiallisia aineita.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: gr81
Tuotenumero: 8054701342602

Tuotekuvaus

Fluidopet Mallo Di Noce Natural koiran shampoon ainutlaatuinen koostumus syventää turkin mustia ja tummia sävyjä ja auttaa saamaan luonnollisen ja samalla eloisan värin. 

Pääainesosa on pähkinä ja musta tee , jotka luonnollisesti täyttävät esimerkiksi auringosta haalistuvien turkkien aiheuttamia värivirheitä. 

Shampoon koostumus sisältää myös hellävaraisia kasviperäisiä pinta-aktiivisia aineita, joilla on erinomaiset eudermiset ominaisuudet.

Saksanpähkinänkuori (Juglans regia) sisältää monia arvokkaita ainesosia, kuten antioksidantteja, antiseptisiä aineita ja luonnollisia väriaineita. Se syventää turkin tummia sävyjä juglonin ansiosta, joka sitoutuu keratiiniin ja luo erittäin vahvan, mutta luonnollisen värin. 

Saksanpähkinä sisältää myös runsaasti E- ja B-vitamiineja - muun muassa folasiinia (tai foolihappoa), tärkeitä aineita ihon ja turkinhyvinvoinnille

Käytön jälkeen turkki on selvästi tummunut, väri syventynyt ja korostunut. 

Tyrkki saa upean kiillon ja näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta

Käyttö: Ennen väriä vahvistavan shampoon käyttöä, pese koira normaalisti käyttämälläsi shampoolla. Levitä laimennettua Fluidopet Mallo Di Noce Natural shampoota juuri pestyyn kosteaan turkkiin , hiero, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele. 

laimennus:

  • koirille, jotka painavat enintään 5 kg: 30 ml 300 ml vettä
  • 5-15 kg: 60 ml 600 ml vettä
  • 15 - 30 kg: 90 ml 1200 ml vettä

Tietoja tuotemerkistä:FluidoPet on erittäin ammattimainen ja korkealaatuinen kosmetiikkamerkki jonka on kehittänyt kuuluisa italialainen trimmaaja ja handleri - Mario Cucciolito. Valmistettu sopusoinnussa luonnon kanssa, 100% orgaaninen ja luonnollinen! 

 Ei sisällä parabeeneja, silikoneja tai muita haitallisia aineita.

Kontrolloitu pH-arvo on 7 tai neutraali, mikä vastaa koiran turkin fysiologisia ominaisuuksia.

 Koostumus: Vesi, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Sarcosinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Juglans Regia -uute, Hedera Helix -uute, Camellia Sinensis -uute, maitohappo, fenetyylialkoholi, kaprylyyliglykoli, hajuvesi.

 100 % luonnontuote

CRUELTY FREE – FluidoPet-sarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä