FluidoPet Ultra Strong Spray

FluidoPet Ultra Strong Spray

21,70 €
sis. 24 % ALV
Suositellaan pitkäkarvaisille koirille joiden turkki takkuuntuu helposti. Erinomainen suihke aina kun harjaat pitkää turkkia.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8054701341513

Tuotekuvaus

Valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka eivät ainoastaan helpota kampaamista, vaan myös palauttavat turkin joustavuuden. 

Suihkeen sisältämä keratiini ja kollageeni ravitsevat vaurioitunutta, takkuuntunutta turkkia, ja ruusuöljyn, kookosvaha ja jojobaöljy tekee turkista pehmeän ja helposti käsiteltävän. Suihke on 100% luonnollinen, ilman haitallisia aineita ja ainesosia.

Koostumus:
Vesi, Setearyylialkoholi, Hydrolysoitu kollageeni, Caprylil/Capric Triglyseridi, Keratiini, Coco Nucifera -hedelmäöljy, Rosa Moschata -siemenöljy, Simmondsia Chinensis -siemenöljy, Borrago Officinalis -siemenöljy, Parfum.

Käyttö:
Ravista ennen käyttöä. Suihkuta turkkiin noin 30 senttimetrin etäisyydeltä kiinnittäen erityistä huomiota takku kohtiin. 

Voidaan käyttää päivittäisessä turkinhoidossa.  

Jos kyseessä on voimakkaasti huopaantunut  ja  takkuinen tai vaurioitunut turkki, suihkuta suoraan huopaantuneeseen tai takkuiseen kohtaan , odota hetki ja selvitä käsin ja kammalla.