FluidoPet Wonder Eyes Spray 100ml

FluidoPet Wonder Eyes Spray 100ml

14,90 €
sis. 24 % ALV
Luonnollinen, antibakteerinen silmähygieniasuihke kolloidisella hopealla
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: WY
Tuotenumero: 8054701342237

Tuotekuvaus

FluidoPet Wonder Eyes kolloidisella hopealla on arvokas, luonnollinen ja antibakteerinen suihke, joka sopii täydellisesti lemmikkien silmien puhdistamiseen. Se poistaa kaiken lian, kuten vuodot silmästä, "unipäät" tai kyyneljäämät, ja poistaa bakteerit. Kolloidista hopeaa on käytetty vuosisatojen ajan sen antimikrobisten ominaisuuksien vuoksi. Huomattavien desinfiointiominaisuuksiensa ansiosta kolloidinen hopea on arvostettu ja tunnettu "luonnollinen antibiootti". Se tappaa useimmat bakteerit, virukset ja sienet. Soveltuu käytettäväksi kaikenrotuisille koirille, kissoille ja koirille. Suositellaan erityisesti persialaisille kissoille ja ryppyisille koirille, kuten Englanninbulldogille ja Mopsille.

Vaikka kolloidinen hopea on yksi tehokkaimmista luonnollisista antibakteerisista aineista, sillä ei ole sivuvaikutuksia. Sen rasvaton koostumus hoitaa ihotulehduksia aiheuttamatta ärsytystä. Toiminta on erittäin nopeaa ja tehokasta myös pitkäkarvaisille lemmikeille. 100 % luonnollinen ja turvallinen.

Koostumus:
100 % puhdasta lääketieteellistä kahdesti tislattua vettä, 20 ppm kolloidista hopeaa.

Käyttö:
Suihkuta vanulappuun ja pyyhi silmänympärys poistaen epäpuhtaudet. Käytä 1-2 kertaa päivässä. Älä suihkuta suoraan lemmikkiin!