Game Dog AniFlexi HA 80tbl.

Game Dog AniFlexi HA 80tbl.

36,25 €
sis. 14 % ALV
Koiran niveliä ja tukeva valmiste hyaluronihapolla. Voidaan antaa myös pennuille ja nuorille koirille nivelten ja rustojen hyvinvoinnin tukemiseen.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904730806084

Tuotekuvaus

Tärkeimmät ainesosat:

  • Hydrolysoitu kollageeni - perusproteiini, joka rakentaa nivelrustoa, jänteitä ja nivelsiteitä. Kollageeni tukee oikeaa kehitystä, ravitsee ja uudistaa niveliä ja muita kehon sidekudoksia. Parantaa niiden liikkuvuutta ja joustavuutta sekä vähentää näkyvästi kipua.
  • Hyaluronihappo - glykosaminoglykaani, jota esiintyy yleisesti eläinten organismeissa, erityisesti nivelnesteessä. Se varmistaa nivelkapselin nivelnesteen oikean viskositeetin ja elastisuuden, lisää nivelen joustavuutta ja parantaa liikkuvuutta.
  • MSM: rikkiyhdiste ja sidekudoksen perusrakennusaine kehossa. Tukee nivelten kunnollista toimintaa, nopeuttaa uusiutumista, sillä on anti-inflammatorisia ja analgeettisia ominaisuuksia.
  • Glukosamiini: edistää ruston uusiutumista ja nivelten oikeaa toimintaa. Se lisää nivelnesteen määrää nivelkapselissa, mikä vähentää merkittävästi eläimen kipua
    ja helpottaa liikkumista.
  • Kondroitiini: eliminoi kitkaa nivelten kosketuksissa olevien, liikkuvien osien välillä, hidastaa niiden kulumista ja lisää ruston vastustuskykyä paineelle
  • C- vitamiini: välttämätön kollageenin synteesille ja estää sen rappeutumista elimistössä

Annostus:1 tabletti päivässä jokaista koiran 15 painokiloa kohden. Alle 10 kg painaville koirille annetaan 1 tabletti päivässä. Ennaltaehkäisevästi käytä 1 tabletti päivässä jokaista 30 kg koiran painokiloa kohden.

Koostumus: Hydrolysoitu kollageeniproteiini (naudanliha) 440mg, glukosamiinisulfaatti (meren äyriäisistä) 140mg, kondroitiinisulfaatti (nauta) 50mg, natriumhyaluronaatti 50mg, metyylisulfonyylimetaani (MSM) 40m-3-vitamiinia, korbiinihappoa (L-0)