Game Dog AniFlexi Marine 80tbl.

Game Dog AniFlexi Marine 80tbl.

31,70 €
sis. 14 % ALV
Koirien niveliä tukeva valmiste kalakollageenilla. Sisältää hainrustoa ja Uuden Seelannin vihersimpukkaa
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904730806374

Tuotekuvaus

Tärkeimmät ainesosat:

  • Hydrolysoitu kalakollageeni Peptan®  - perusproteiini, joka rakentaa rustoa, jänteitä ja nivelsiteitä. Kollageenin hydrolyysiprosessi parantaa sen biologista hyötyosuutta elimistön kannalta mahdollistaen sidekudosten ravinnon, jotka rakentavat mm. nivelet ja luut. Se parantaa luun tiheyttä ja vahvistaa niiden vastustuskykyä mekaanisia tekijöitä vastaan. Se parantaa ruston ja muiden nivelten elementtien rakennetta. Säännöllinen antaminen parantaa nivelten liikkuvuutta ja joustavuutta, vähentää nivelen rappeutumiseen liittyvää kipua.
  • Hain rusto - luonnollinen GAG:ien, pääasiassa kondroitiinin, lähde. Kondroitiini on luonnossa esiintyvä ainesosa kehon rustossa ja nivelnesteessä. Se vastaa niiden biomekaanisten ominaisuuksien säilyttämisestä - puristuskestävyydestä, sopivasta hydrataatioasteesta, jonka ansiosta liitosten kosketuksissa olevien liikkuvien osien välinen kitka vähenee. Se tukee ruston jälleenrakennusta, hidastaa rappeuttavia prosesseja ja vähentää tulehduksia nivelissä.
  • Uuden-Seelannin vihersimpukoissa  on useita terveydelle arvokkaita aineita: bioaktiivisia peptidejä, EPA- ja DHA-rasvahappoja (vähentävät oireita ja rappeutumisen etenemistä), antioksidantteja, tulehdusta ehkäiseviä yhdisteitä ja paljon muuta! Vaikuttavien ainesosien runsauden ansiosta se toimii monin tavoin: se vähentää turvotusta ja tulehdusta sekä vähentää rappeutukseen liittyvää kroonista kipua ja hidastaa nivelten rappeutumisen etenemistä.
  • Glukosamiini - ruston ja nivelnesteen luonnollinen komponentti. Se stimuloi kehoa syntetisoimaan kollageenia, minkä ansiosta ruston uusiutumisprosessi paranee. Se stimuloi nivelnesteen tuotantoa, mikä vähentää kitkaa nivelten rakenteiden välillä. Yhdessä kondroitiinin kanssa ne vähentävät nivelten jäykkyyttä, niillä on turvotusta estäviä ja analgeettisia ominaisuuksia.
  • Hyaluronihappo – luonnossa esiintyvä kehon glykosaminoglykaani (GAG), ruston ja nivelnesteen komponentti. Vettä sitovan kyvyn ansiosta se säätelee kudosten hydrataatioastetta, mikä vaikuttaa niiden elastisuuteen, ja ylläpitää myös nesteen oikean viskositeetin nivelkapselissa, mikä vähentää kitkaa nivelten vierekkäisten rakenteiden välillä.
  • C- vitamiini - stimuloi kollageenin tuotantoa kehossa ja estää sen hajoamista. Se stimuloi osteoporoottisten solujen tuotantoa, hidastaa osteoporoosin prosesseja ja edistää nopeampaa regeneraatiota vammojen jälkeen. Antioksidanttina se vähentää kehon tulehdusta ja vähentää kipua.

Annostus:  Alle 15 kg painavat koirat: 1 kpl päivässä. yli 45 kg 3 kpl päivässä.  

Koostumus:

  • hydrolysoitu kalakollageeni Peptaani, pakastekuivattu hainrustojauho, pakastekuivattu Uuden-Seelannin simpukkajauho (Perna canaliculus), glukosamiinisulfaatti (äyriäisistä), natriumhyaluronaatti, askorbiinihappo, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, magnesiumstearaatti
  • vaikuttavat aineet yhdessä kapselissa: kalakollageeni 140mg, hyaluronihappo 300mg, hainrusto 300mg. Uuden-Seelannin vihreä simpukka 250 mg, glukosamiinisulfaatti 50 mg, hyaluronihappo 30 mg, C-vitamiini 30 mg