Game Dog Krill Oil 60 kapselia

Game Dog Krill Oil 60 kapselia

23,90 €
sis. 14 % ALV
Krilliöljy koirille, sisältää DHA- ja EPA-happoja
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5904730806169

Tuotekuvaus

Game Dog Krill Oil on koirille tarkoitettu valmiste, joka on tarkoitettu monipuolistamaan kaiken ikäisten koirien ruokavaliota välttämättömillä Omega 3 -rasvahapoilla , fosfolipideillä ja antioksidanteilla. Kapselit sisältävät krilliöljyä. Antarktinen Euphausia superba, joka on EPA:n ja DHA:n lähde fosfolipidien muodossa ja vahvana antioksidanttina astaksantiinina. Tämä yhdistelmä antaa erittäin korkean biologisen hyötyosuuden ja tehokkuuden. Krill on ainutlaatuinen, katkarapuja muistuttava meriäyriäinen, joka elää maailman puhtaimmissa vesissä: Etelämantereen vesissä, teollisuusalueiden ulottumattomissa. Vain ympäristöystävällisiä menetelmiä käyttävät erikoisyksiköt harjoittavat krillikalastusta. Krilliöljy sisältää useita terveyttä edistäviä aineita, minkä vuoksi se on erittäin arvokas osa ruokavaliota.

Game Dog Krill Oil voi olla täydellinen lisä kaiken ikäisten koirien ruokavalioon. Suositellaan erityisesti urheilu- ja työkoirille, sydänlihassairauksille alttiiden roduille, heikentyneen vastustuskyvyn omaaville koirille, maksa- ja munuaissairaille, allergioille sekä hermoston rappeumasairauksiin. Tulehdusta ehkäisevän vaikutuksensa vuoksi valmistetta suositellaan myös ihotulehduksiin ja nivelrikkoon.

Tarkasta aina lääkäriltä voiko koirasi käyttää luontaistuotteita tai lisäravinteita!

Krilliöljyn tärkeimmät ainesosat:

  • Eikosapentaeenihappo (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA) - kuuluvat omega 3 -perheen välttämättömien rasvahappojen (EFA) ryhmään.Näillä kahdella rasvahapolla on keskeinen rooli hermoston kehityksessä ja asianmukaisessa toiminnassa. Niillä on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus. Ne hidastavat nivelrikon etenemistä ja lievittävät tehokkaasti kutisevien ihosairauksien oireita. Niillä on myönteinen vaikutus sydämen ja verenkiertoelimistön työhön. Ne tukevat immuunijärjestelmän toimintaa.
  • Fosfolipidit - ovat tärkeä osa solukalvoa. Ne ovat erityisen tärkeitä maksalle, koska hepatosyyttien kalvot koostuvat jopa 65 % fosfolipideistä. Fosfolipidit estävät maksan fibroosin prosesseja ja osallistuvat myös rasvojen pilkkomiseen ja niihin liuenneiden vitamiinien imeytymiseen. Fosfolipidien lisäys tukee tehokkaasti maksan uusiutumista.
  • Astaksantiini - väriaine, joka tekee krilliöljystä punaisen, on myös yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Se neutraloi myrkkyjä ja sitoo vapaita radikaaleja, jotka vahingoittavat kehon soluja. Tukee näköelimen oikeaa toimintaa. Se lisää lymfosyyttien tuotantoa ja tukee siten immuunijärjestelmää. Se rauhoittaa kehon tulehdusta ja nopeuttaa kudosten uusiutumista. Se kosteuttaa ihoa tehden siitä sileän ja elastisen.