Golden Eagle Fresh Wild Formula 10kg
Golden Eagle Fresh Wild Formula 10kg
Golden Eagle

Golden Eagle Fresh Wild Formula 10kg

Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa.

125,86 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Golden Eagle Wild Formula on valmistettu tuoreesta peurasta, sillistä ja kanista. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt peura ja kani ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus, joka tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa. Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka-aineita, joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Wild Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä.

  • Ei viljoja
  • Ei kanaa, porsasta, lammasta eikä nautaa, vain tuoretta peuraa, silliä ja kania.
  • Ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita, eikä maitotuotteita.
  • Täysin luonnollinen ja holistinen
  • Sisältää prebiotteja (MOS ja FOS)
  • Sisältää probiootteja (DFM) sekä L-karnitiinia rasvan hyödynnettävyyteen
  • Sisältää BioHealth™ and Lactohealth™ ravintolisiä

Saatavilla olevat koot: 10kg 

Koostumus: Valkuainen 34 %, Rasva 17 %, Kuitu 3,5 %, Kosteus 8 %.

27 % peura, 22 % silli, bataatti, 6 % kani, peruna, herneet, linssit, kananrasva, kuivattu kananmuna, juurikaskuitu, pellavansiemen, kanaliemi kastike, kookosöljy, kivennäisaineita, vitamiineja, Prebiotic, FOS, MOS ,Probiootti, omena, porkkana, tomaatti, Yucca, merilevä, karpalo, glukosamiini, MSM, Chondrotin sulfaatti, piparminttu, timjami, oregano, salvia, meirami, basilika, persilja.

Ravitsemukselliset lisäaineet

Vitamiinit: Vit 26440 IU, D3-vitamiini 2100 IU, Vit E 430 IU; Hivenaineet: E1 / Fe 160 mg, E2 / I 1,57 mg, E4 / Cu 57 mg, E5 / Mn 105 mg, E6 / Zn 133 mg, E8 / SE 0,64 mg / kg; Aminohapot: L-karnitiini 480 mg, Omega-6 2,8 %, Omega-3 1,8 %

Paino:
10 kg