GranataPet kalkkunaa ja kania alk. 6x400g

GranataPet kalkkunaa ja kania alk. 6x400g

32,70 €
sis. 14 % ALV
Koiranpennuille ja juniorikäisille koirille märkäruoka joka sisältää kalkkunaa, kani, perunaa, palsternakkaa, porkkanaa ja lohiöljyä.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4260165192002

Tuotekuvaus

Valmistukseen käytetään vain lihaslihaa ja korkealaatuisia muita eläimenosia (esim. sydämet, maksa, mahat) . 

Saostumaa, kuten verta, kynsiä, luita, nokkia, höyheniä, Ei käytetä, eikä täyteaineita tai lihankorvikkeita ole lisätty. 

Ruokaa on täydennetty arvokkailla lisäaineilla, kuten: granaattiomenan siemenillä, korkealaatuisilla öljyillä (esim. purasruoho, pellavansiemen, helokki) ja viherhuulisimpukoita. Ne lisäävät aterian ravintoarvoa ja makua. 

Rehu valmistetaan Saksassa siten, että ainesosat ovat täysin jäljitettävissä koko tuotantoprosessin ajan. Raaka-aineet hankitaan luotettavilta ja todistetuilta toimittajilta, ne ovat täydellisen eläinlääkärin valvonnan alaisia ja ne testataan sisäisissä ja ulkoisissa laboratorioissa.

GranataPet-ruoka on valmistettu hellävaraisesti höyryttämällä , jotta ravintoarvo säilyisi mahdollisimman paljon. Se sisältää runsaasti arvokasta proteiinia, helposti sulavaa ja täysin viljatonta ateriaa. 

Ruoka ei sisällä sokeria, keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita, arominvahventeita tai GMO:ita.

GranataPet edut:

 • pennun tasainen ja tasapainoinen kehitys
 • pennun terve iho ja kiiltävä turkki
 • pennun vahva sydän ja lihakset
 • koiranpennun suoliston oikea ruoansulatus ja toiminta
 • pennun vahvat luut ja hampaat sekä joustavat nivelet

Märkäruoka on myös tapa pitää koirasi nesteytettynä . Oikea veden määrä kehossa on välttämätöntä sen terveydelle. Märkäruoan korkean kosteuspitoisuuden vuoksi koiran ei tarvitse juoda yhtä paljon kuin kuivapelletillä ruokittaessa. Märkäruoka sopii paremmin myös koirille, joilla on taipumus kehittää virtsakiviä.

 Antamalla pennullesi GranatPet märkäruokaa voit olla varma, että tarjoat hänelle maukasta, terveellistä ja tasapainoista ruokaa joka päivä, mikä tukee hänen oikeaa kehitystä.

 • täysravinto pennulle ja juniori ikäisille koirille
 • jopa 65 % lihasten lihasta ja kalkkunan ja kanin muista eläimenosista. Kalkkuna on erittäin helposti sulavaa ja sisältää korkealaatuista proteiinia sekä B12- ja B6-vitamiineja. Se sisältää suuria määriä kaliumia, magnesiumia, sinkkiä ja rautaa. Kani on tasapainoinen energian ja arvokkaan proteiinin lähde, jonka mausta koirat pitävät. Se sisältää jopa kolme kertaa enemmän rautaa kuin siipikarja
 • granaattiomenan siemenet sisältävät monia terveyttä edistäviä ainesosia. Ne sisältävät suuria määriä ellagiinihappoa, luonnollista antioksidanttia ja tehokasta solusuoja-ainetta. Granaattiomenan siemenillä on myönteinen vaikutus immuuni-, sydän- ja hermostojärjestelmään
 • lohiöljy tarjoaa elimistölle tyydyttymättömiä Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä sydän- ja verisuoni- ja immuunijärjestelmän asianmukaiselle toiminnalle sekä lemmikin ihon ja turkin hyvinvoinnille.
 • Uuden-Seelannin vihreä huulisimpukka antaa annoksen glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka ovat välttämättömiä koiran luu- ja niveljärjestelmän asianmukaiselle toiminnalle
 • perunat antavat koiralle energiaa toimia, ovat helposti sulavia, sisältävät runsaasti C-, B1- ja B3-vitamiinia, niasiinia ja kivennäisaineita. Mielenkiintoista on, että perunalla on positiivinen vaikutus kolesterolitasoihin
 • palsternakka on ravintokuidun lähde, se tukee koiran suoliston kunnollista toimintaa
 • porkkanat ovat ravintokuidun lähde ja tukevat koiran suoliston kunnollista toimintaa. Se sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia, kaliumia ja rautaa.
 • ruoka EI sisällä jyviä, teurasjätteitä , sokeria, keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita, arominvahventeita tai GMO:ita

Antotapa ja annostus:

Taulukossa annetut tiedot ovat suuntaa-antavia. Tarkkaile lemmikkiäsi ja lisää tai vähennä annettavan ruoan määrää tarpeen mukaan. Koiralle suositellaan ateriaa kahdessa annoksessa päivässä. Älä jätä märkäruokaa auki muutamaa tuntia kauempaa. Jos koira ei ole syönyt kaikkea seuraavaa ateriaa varten, heitä ylijäämät pois, huuhtele kulho huolellisesti ja lisää siihen tuore ateria. Avattuja märkäruokapakkauksia tulee säilyttää jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa enintään kolme päivää. Ruoka voidaan lämmittää ennen tarjoilua jos se on säilytetty jääkaapissa, koska koirat eivät siedä kylmää ruokaa niin hyvin.

 

Annostus

Tavoitepaino 10 kgNykyinen paino2,5 kg4 kg6 kg8 kg
 Päivittäinen ruokamäärä (g)367522590595
Tavoitepaino 20 kgNykyinen paino3,5 kg6 kg11 kg16 kg
 Päivittäinen ruokamäärä (g)472708929984
30 kgNykyinen paino6 kg10 kg17 kg25 kg
 Päivittäinen ruokamäärä (g)708103812881376
Tavoitepaino 40 kgNykyinen paino7 kg15 kg25 kg35 kg
 Päivittäinen ruokamäärä (g)794140717201771
Tavoitepaino 50 kgNykyinen paino10 kg20 kg28 kg40 kg
 Päivittäinen ruokamäärä (g)1038174618721957

 

 • 65 % kalkkunan- ja kaninlihaa (50 % kalkkuna lihaslihaa, sydäntä, maksaa ja 15 % kanin lihaa, sydäntä, maksa), kalkkuna- ja kaniiniliemi 26,4 %, peruna 2 %, palsternakka 2 %, porkkana 2 % , granaattiomenan siemeniä 1 % (kuivattu ja hienoksi jauhettu), kivennäisaineita 1 %, lohiöljyä 0,5 %, simpukoita 0,1 % (hienoksi jauhettu, runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia)
 • analyyttiset komponentit: proteiini 10,4%, rasvapitoisuus 5,3%, raakatuhka 2,2%, raakakuitu 0,6%, kosteus 80%, kalsium-fosforisuhde: kalsium 0,21%, fosfori 0,16%
 • ravinnon lisäaineet: D3-vitamiini 200 IU, sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraattina) 25 mg, mangaani (mangaani (II) sulfaattina, monohydraattina) 1,4 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 0,75 mg, kupari (kuparina (II) ) sulfaattipentahydraatti) 1 mg