GranataPet märkäruoka lajitelma 6 x 400g

GranataPet märkäruoka lajitelma 6 x 400g

32,70 €
sis. 14 % ALV
Märkäruoka GranataPet on valmistettu korkealaatuisimmista raaka-aineista. Lajitelmassa on vasikkaa, kania, lohta,kalkkunaa,lammasta,peuraa,nautaa ja fasaania
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5902194249355

Tuotekuvaus

GranataPet- ruokasarja   sisältää:

 • 1 x Granaattiomena naudanliha & fasaani - 400 g
 • 1x Granaattiomena lammas & Peruna - 400g
 • 2x Granaattiomena Lohi & Kalkkuna - 400g
 • 2x Granaattiomena vasikanliha & kani - 400g

Koiran märkäruoka GranataPet on valmistettu korkealaatuisimmista raaka-aineista. Sen valmistukseen käytetään  vain lihaslihaa ja korkealaatuisia muita eläimenosia  (esim. sydämet, maksa, mahat).

Saostumia, kuten verta, kynsiä, luita, nokkia, höyheniä, EI käytetä, eikä täyteaineita tai lihankorvikkeita ole lisätty. Sitä on täydennetty arvokkailla lisäaineilla, kuten:  granaattiomenan siemenillä, korkealaatuisilla öljyillä  (esim. purasruoho, pellavansiemen, helokki)  ja viherhuulisimpukka. Ne lisäävät aterian ravintoarvoa ja makua. Ruoka valmistetaan Saksassa siten, että ainesosat voidaan jäljittää koko tuotantoprosessin ajan. Raaka-aineet hankitaan luotettavilta ja todistetuilta toimittajilta, ne ovat  eläinlääkärin valvonnan alaisia ja ne testataan sisäisissä ja ulkoisissa laboratorioissa. GranataPet-ruoka on  valmistettu hellävaraisesti höyryttämällä, jotta ravintoarvo säilyy mahdollisimman paljon. Se sisältää  runsaasti arvokasta proteiinia, on helposti sulavaa ja täysin viljatonta.  Ruoka  ei myöskään sisällä sokeria, keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita, arominvahventeita tai GMO:ita.

Märkäruoka on myös  tapa pitää koirasi nesteytettynä. Oikea vesitaso kehossa on välttämätöntä lemmikin terveydelle. Märkäruoan korkean kosteuden ansiosta koiran ei tarvitse juoda niin paljon kuin ruokittaessa kuivaruualla. Märkäruoan syöttäminen on myös parempi virtsakiville alttiille koirille. Antamalla lemmikkillesi GranatPet-ruokaa voit olla varma, että tarjoat hänelle maukasta, terveellistä ja tasapainoista ruokaa joka päivä.

Antotapa ja annostus:

Taulukon tiedot ovat suuntaa-antavia. Tarkkaile lemmikkiäsi ja lisää tai vähennä annettavan ruoan määrää tarvittaessa. On suositeltavaa antaa koiralle ateria kahdessa annoksessa päivässä. Älä jätä märkäruokaa auki muutamaa tuntia kauempaa. Jos koirasi ei ole syönyt kaikkea ennen seuraavaa ateriaa, heitä ylijäämät pois, huuhtele kulho huolellisesti ja laita siihen vasta sitten tuoretta ruokaa. Avattuja märkäruokapakkauksia tulee säilyttää jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa enintään kolme päivää. Ennen jääkaapista otettu ruoka voidaan lämmittää, sillä kaikki koirat eivät siedä jääkaappikylmää ruokaa. 

GranataPet Nauta & Fasaani koostumus:

 • naudanlihaa ja fasaaninlihaa 65 % (50 % naudanlihaa lihaslihaa, sydäntä, maksaa, keuhkoja, rakkoa ja 15 % fasaaninlihaa lihaslihaa, sydäntä, maksaa), naudanlihaa ja fasaaninlihaa 26, 4 %, porkkanaa 5%, pinaatti 1%, granaattiomenan siemenet 1% (kuivattu ja hienoksi jauhettu), kivennäisaineet 1%, ohdakeöljy 0,5%, simpukka 0,1% (hienoksi jauhettu, runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia)
 • analyyttiset aineosat: proteiini 10,8%, rasvapitoisuus 7,3%, raakatuhka 2,2%, raakakuitu 0,6%, kosteus 75%, kalsium-fosforisuhde: kalsium 0,19%, fosfori 0,15%
 • Ravintolisät: D3-vitamiini 200 IU, sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraattina) 25 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaattina, monohydraattina) 1,4 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 0,75 mg.

PomegranatePet Lammas & Peruna koostumus:

 • lampaanliha 65% (sisältää lihaksen, sydän, maksa, keuhkot, rakko), karitsanliemi 23,4%, peruna 5%, raejuusto 2%, fenkoli 2%, granaattiomenan siemenet 1% (kuivattu ja hienoksi jauhettu) ), kivennäisaineet 1%, oliiviöljy 0,5%, simpukka 0,1% (hienoksi jauhettu, luonnollisesti runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia)
 • Analyyttiset aineosat: proteiini 10,7%, rasvapitoisuus 7,2%, raakatuhka 2,5%, raakakuitu 0,6%, kosteus 75%, kalsium/fosfori-suhde: kalsium 0,18%, fosfori 0,14%
 • Ravintolisät: D3-vitamiini 200 IU, sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraattina) 25 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaattina, monohydraattina) 1,4 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 0,75 mg.

PomegranatePet Lohi & Kalkkuna koostumus:

 • 65 % lohta ja kalkkunanlihaa (20 % lohta ja 45 % kalkkunaa, joka koostuu lihasten lihasta, sydämestä, maksasta), 27,3 % lohi- ja kalkkunanlientä, 4 % perunaa, 1 % ruusunmarjoja, 1 % granaattiomenan siemeniä (kuivattu ja hienoksi jauhettu), kivennäisaineet 1%, helokkiöljy 0,5%, persilja 0,1%, simpukka 0,1% (hienoksi jauhettu, runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia)
 • Analyyttiset aineosat: proteiini 10,4%, rasvapitoisuus 5,8%, raakatuhka 2,4%, raakakuitu 0,5%, kosteus 80%, kalsium/fosfori-suhde: kalsium 0,21%, fosfori 0,18%
 • Ravinnon lisäaineet: sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraattina) 25 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaattina, monohydraattina) 1,4 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 0,75 mg, kupari (kupari(II)sulfaattina), pentahydraatti ) 1 mg.

PomegranatePet vasikka & Kani koostumus:

 • Vasikan- ja kaninliha 65 % (vasikanliha 40 %, lihasta, sydän, keuhkot, nivus ja kani 25 %, lihasta, sydän ja maksa), vasikanliha ja kaniini 24,4 %, kesäkurpitsa 5 %, kurpitsa 3 %, granaattiomena siemenet 1 % (kuivattu ja hienoksi jauhettu), kivennäisaineet 1 %, pellavaöljy 0,5 %, simpukka 0,1 % (hienoksi jauhettu, runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia
 • analyyttiset komponentit: proteiini 10,6 %, rasvapitoisuus 7,2 %, raakatuhka 2,4 %, raakakuitu 0,5 %, kosteus 75 %, kalsium-fosforisuhde: kalsium 0,23 %, fosfori 0,18
  %
 • ravintolisät: D3-vitamiini 200 IU, sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraattina) 25 mg, mangaani (mangaani(II)sulfaattina, monohydraattina) 1,4 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 0,75 mg.